Gerilim ana temalı filmleri seviyorsanız ve bir filmin içinde sürüklenip gitmek istiyorsanız bu film tam size göre. Dünya yıldızı Leonardo DiCaprio’nun başrolünde oynadığı Zindan Adası…

Başta anlamlandıramadığınız film sahneler ilerledikçe farklı bir hal alacak ve tırnaklarınızı yiyerek izlemeye başlayacaksınız. Özellikle filmin sonunda “ne yaşadık” sorusunu sorarken bulacaksınız kendinizi. Gelin o zaman biraz filme ilişkin konuşalım.
Zindan Adası filmi, Teddy Daniels ve Chuck Aule isimli iki polis memurunun yaşamını konu alır. Rachel Solando adlı bir akıl hastasının ortadan kaybolması üzerine tehlikeli akıl hastalarının tedavi gördüğü Shutter Adası isimli bölgeye giderler. Sonradan gelişen esrarengiz olaylar filmde büyük dikkat çeker. Burada karşılaştıkları isyan tablosu ve çığrından çıkan işler bu davayı gittikçe zora sokar ve zamanla rüya ve gerçek arasındaki sınırlar zorlanır.

Zindan Adası filmi, 2010 yapımlıdır filmin yönetmenliğini Martin Scorsese yapmıştır. Dennis Lehane'nin Shutter Island adlı romanından beyaz perdeye uyarlanmıştır. Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio, bu filmle birlikte 4. kez aynı yapımda birlikte çalışmıştır.

Filmde birbirinden başarılı isimler yer almaktadır. Yayınlandığı günden bu yana aynı heyecanla izlenen filmin oyuncuları, arasında Leonardo DiCaprio - Teddy Daniels, Mark Ruffalo (Chuck Aule), Ben Kingsley (Dr. John Cawley), Michelle Williams (Dolores Chanal), Emily Mortimer (Rachel Solando), Max von Sydow (Dr. Jeremiah Naehring), Patricia Clarkson (Rachel Solando), Jackie Earle Haley (George Noyce), Ted Levine (Gardiyan), John Carroll Lynch (Yardımcı Gardiyan McPherson), Elias Koteas (Andrew Laeddis), Ruby Jerins (Rachel Laeddis), Joseph Sikora (Glen Miga), Nellie Sciutto (Hemşire Marino), Robin Bartlett (Bridget Kearns), Bree Elrod (Female Patient) yer alıyor.

Martin Scorsese yönetmen koltuğunda oturduğu- Mark Ruffalo ve Leonardo DiCaprio’nun iki polis memurunu canlandırdığı filmde Rachel Solando isimli bir akıl hastasının kaybolması üzerine iki polis memuru birçok tehlikeli akıl hastasının bulunduğu Zindan Adası’na olayı soruşturmak için gönderilir. Tahmin edeceğiniz üzere ikilinin adaya gelişi ile birlikte esrarengiz olaylar da ardı ardına baş göstermeye başlar. Olaylar silsilesi ise tam olarak burada başlar. 
Şimdiden iyi seyirler…