Din Baronları: Bazılarınızın gözleri, bayanların göbek altında…
Ya anlayışınızda, çıplağa bakmak ayıp değil mi? Nerden görüyorsun o çıplaklığı? Biraz adam olun da insanları dinden imandan çıkarmayın…

X

Yaşlılık Maaşları: Yaklaşık 860 bin kişiye yaşlılık maaşı ödeniyormuş; Sayın ilgililer, Ege ve Marmara bölgesini bir taramanız mümkün olur ise, maaş ödediğiniz bazı kişilerin kapısında iki traktör ve yıllık gelirleri bir milyondan aşağı olmayanlara şahit olacaksınız. Tüyü bitmemiş yetim haklarını korumak devletin görevidir.

X

BELEDİYE BAŞKANLARI: Belediye başkanlarını politikacıların elinden almak zamanı geldi de geçiyor. Bazı belediyelerde, rüşvet, adam kayırmalar ayyuka çıkmıştır. Ya adam gibi adamları reis adayı yaparsınız ya da belediyecilik akademisi kurup, bürokratlardan başkan tayin edersiniz. Yani belediyeleri devlete teslim edersiniz. Türkiye’nin çarpık yapılaşmasını yapanlar, depreme davetiye çıkartanlar, fay hatlarına ve derelere ruhsat verenler kimlerdir? Fuzuli’nin bir sözüyle bu konuyu kapatıyorum: “Sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok.”

X

DİYANETİN KİRA HUTBESİ: Ey diyanet, o hutbe verilen yer, Hazret’i Peygamberimizin makamlarındandır. Orda kira hutbesi okumanız yanlış değilmi? Peki size SORU-YORUM: Sizler vakfınıza ait mülklerde indirim yaptınız mı? Bir örnek göstere bilir misiniz? Soru çok da köşe yazı uzunluğum az!...
MALİYE BAKANINA AÇIK MEKTUP:
Sayın bakan öncelikle şu vergi sistemini değiştiriniz. Neden dersen, bir iş adamı, metresiyle, arkadaşlarıyla, yiyor, içiyor, her yerde fink atıyor, sonra da faturayı ne yapıyor? “VERGİDEN DÜŞÜYOR” Gel sayın bakan bu konuya el atınız. Birde şu var; iş adamlarının çoğunluğu ödemekle yükümlü olduğu vergiyi değil, canının istediği vergiyi vermektedir.

X

Bir önemli duyuruyu da aşağı alıyorum:
Şehit Aileleri Federasyon Başkanlığından Duyuru
Türk kamuoyuna duyurumuzdur;
Şehit aileleri olarak sözde milletvekili ama özünde söyleminde ve desteğinde terörist olan Sezgin Tanrıkulu’nun Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçlerini karalayan kişilerin Atatürk’ün partisinde işi nedir?
Böyle kişilerin, değil Atatürk’ün partisinde, parlemento çatısı altında dahi olması kabul edilemez.
Başta CHP olmak üzere, vatanını seven parlementerin, bu teröristin bir an önce dokunulmazlığının kaldırılıp adalete teslim edilmesi gerektiğine inanıyoruz.
Bu kişilerin kırdığı ceviz 40’ı geçti.
Asker, polis, güvenlik görevlileri, şehit olduğu zaman zil çalıp oynuyorlar. Dağdaki terörist etkisiz hale getirildiği zaman, insan haklarından bahsediyorlar.
Vatanını milletini bayrağını seven parlementerlerden yargı mensuplarından ve yetkililerden beklentimiz bu haddini bilmezlere, hadlerini bildirmelerini bekliyoruz.
Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Hamit Köse