Milyonlarca gencin bir yıl boyunca çalışıp girdiği sınav olan üniversiteye giriş sınavının sonuçları açıklandı. Açıklanana kadar da sınava girenlerin birçoğu eminim hem stresli hem de heyecanlı bir bekleyiş geçirdi. Neyse ki bekleme süresi geçti, aldıkları puanları öğrendiler ve artık tercih zamanı. Tercih ederken de sadece 4 yıl ya da 2 yıl boyunca okuyacakları bir okulu tercih etmeyecekler, esasında bundan sonra hayatlarının nasıl ilerleyeceğini de tercih etmiş olacaklar.

Tercih zamanı biraz stresli ve akıllı hamleler yapmak gerekiyor. Bunun için de işi bilenden fikir almak en mantıklısı. Dershaneler bu işe soyunmuştur ama birkaç yerden fikir almak belki de daha hayırlı bir sonuç almayı sağlayacaktır.  

Ankara Büyükşehir Belediyesi her konuda olduğu gibi tercih sürecinde de gençlerin yanında olduğunu duyurdu. Başkentte öğrencilerin hayatını kolaylaştıran uygulamalara devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Eski Ulus Gençlik Merkezi’nde 22-23 Temmuz’da 2023 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek ‘Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri'ne ev sahipliği yapacağını gençlerle paylaştı.

Bunun için ise Başkentte “Kariyer, Doğru Tercihle Gelecek” sloganıyla ikinci kez ‘Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’ düzenliyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığının, Ulus İstiklal Caddesi No:19 (Eski Ulus Gençlik Merkezi) adresinde 11.00-18.00 saatleri arasında 22 ve 23 Temmuz’da ev sahipliği yapacağı ‘Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’ ile gençlerin doğru tercih yapabilmesi için hem üniversiteleri yakından tanımaları hem de sosyal olanakları öğrenmelerini sağlamayı amaçlıyor. 

Haydi gençler profesyonel ellere kendinizi bırakın ve doğru tercihlerle doğru adımlar atın. Herkese şimdiden bol şans…