Aziz Yıldırım'ın eşi Gonca Çelikkıran kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler...

GONCA ÇELİKKIRAN KİMDİR?

1405039

Gonca Çelikkıran 1972 doğumlu.

Musa Özsoy Kimdir? Neden gözaltına alındı? Musa Özsoy Kimdir? Neden gözaltına alındı?

Ablası Gül Çelikkıran bir dönem Fenerbahçe Kulübü’nde Reklam Müdürü olarak çalışmış, Gonca Çelikkıran da Kulübün iletişim departmanında bir süre çalışmıştır. Yaklaşık 5 yıldır birlikte olduğu Aziz Yıldırım ile Çırağan sarayında 12 davetlinin katıldığı bir törenle dünya evine giren Çelikkıran hakkında  çok fazla bilgi bulunmuyor.

Gonca Celikkiran Kimdir 2

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mayıs ayı başında 5 yıllık sevgilisi Gonca Çelikkıran ile çok gizli bir törenle hayatını birleştirmişti. Fenerbahçe’nin yeni gelini, Gonca Çelikkıran’ın kulübün iletişim bölümünde bir süre çalıştığı biliniyordu. Ancak, kendisiyle ilgili çok fazla bilgi bulunmamakta. 

Aziz Yıldırım kimdir? Aziz Yıldırım kimdir?

Gonca Çelikkıran, 1990′lı yılların sonunda 3-4 yıl boyunca JET-PA’da Halkla İlişkiler uzmanlığı yapmıştır.

JET Fadıl olarak bilinen Fadıl Akgündüz’ün, kamuoyunca yakından bilinen İMZA ve diğer projelerinin tanıtımında Gonca Çelikkıran da görev üstlenmişti. Tanıtım toplantılarında iletişim ve halkla ilişkiler uzmanı olarak Gonca Çelikkıran da etkin rol oynamıştır.

ÇOCUĞU VAR MI?

Gonca Celikkiran Kimdir 12007896 5205 Amp

Gonca Yıldırım Aziz Yıldırım çiftinin 11 yaşında Yaz isimli bir kızı bulunmaktadır. Yaz Yıldırım, Aziz Yıldırım’ın üçüncü ve en küçük çocuğudur.

Kaynak: Haber Merkezi