Deniz Bulutsuz kimdir? Deniz Bulutsuz kaç yaşında? Ozan Güven ile ilişkisi ne? İşte tüm merak edilenler...

DENİZ BULUTSUZ KİMDİR?

Deniz Bulutsuz Kimdir Kac Yasinda Deniz 13880850 4871 Amp

Zion Suziki kimdir, nerelidir? Zion Suziki kimdir, nerelidir?

Deniz Bulutsuz, 1992 yılında dünyaya gelmiştir ve 28 yaşındadır. Galatasaray Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Deniz Bulutsuz,Vogue ve GQ gibi ünlü dergilerin özel projeler ekibinde görev almıştır.

Deniz Bulutsuz 4 3 1593673449

Şimdilerde hala Vogue Türkiye için yazdığı yazılarla moda ve güzellik alanında editör olarak hizmet veren Bulutsuz, stili ve tarzıyla da dikkat çekmektedir.

45442569

Vogue Türkiye'nin yanı sıra dünyanın en ünlü erkek dergisi olan GQ Türkiye'de de Sosyal Medya uzmanlığı yapmıştır. Deniz Bulutsuz linkedin hesabı da dikkat çekmektedir. Deniz Bulutsuz son olarak "ondakka" adlı ajansın kurucusu olarak görev almaktadır.

1517035149746

OZAN GÜVEN İLE İLİŞKİSİ NE? 

Oyuncu Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz aşkı olaylı bitmişti. İddialara göre Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiaları geçtiğimiz yıl Temmuz ayında magazin gündemine bomba gibi düşerken iki taraftan da kendisini savunan açıklamalar peş peşe gelmiş olay mahkemeye taşınmıştı.

Kapak 172830

Darp olayını soruşturan savcılığın talebi üzerine Adli Tıp Kurumu uzmanı iki tarafın adli vaka raporlarını değerlendirdi. İstanbul Adli Tıp Şube Müdürü raporunda Ozan Güven’deki yaralanmanın yaşamını tehlikeye sokmadığını, basit bir tıbbi müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olduğunu belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi