TRT1'de büyük bir ilgiyle izlenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, pazartesi günleri yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde dizi ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Dizinin başrolü Barış Arduç'un açıklamaları sonrasında 'Alparslan Büyük Selçuklu final mi yapıyor?' sorusunun cevabı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Alparslan Büyük Selçuklu bitiyor mu, ne zaman final yapacak? İşte detaylar...

alparslan2-4

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU FİNAL Mİ YAPIYOR?

Alparslan: Büyük Selçuklu, Akli Film tarafından üretilen, yönetmenliğini Sedat İnci'nin üstlendiği ve senaryosunu Emre Konuk'un yazdığı, ilk bölümü 8 Kasım 2021 tarihinde gösterilen tarihî ve kurgusal Türk televizyon dizisidir. Dizi, 2020-2021 yılları arasında yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin tarih olarak öncesini anlatmakla birlikte, devam dizisi özelliği taşımaktadır. Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun devlet işleyişini, siyasal olaylarını, savaşlarını ve Sultan Alparslan'ın hayatını konu almaktadır.

alparslan4-1

Gündeme gelen konuların ardından dizinin final yapacağı yönetmen Emre Konuk tarafından ekip üyelerine duyuruldu. Sevilen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, 61. bölümünde veda edecek.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Dizinin neden final yaptığına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Haber Merkezi