Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konuklarından biri olan Tuğçe Kandemir hakkında arama motorlarında araştırmalar yapılıyor. İzleyiciler Tuğçe Kandemir hakkında kim, nereli, kaç yaşında ve gerçek adı ne gibi soruların yanıtını merak ediyor. Peki, Tuğçe Kandemir kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar…

TUĞÇE KANDEMİR KİMDİR?

Tuğçe Kandemir 23 Şubat 1996’da Ankara’da dünyaya geldi. Babası memur, annesi ise ev hanımı olan Tuğçe Kandemir iki çocuklu bir ailenin en küçük çocuğudur. 8 yaşında iken müziğe ilgi duymaya başlayan Kandemir Mersin Üniversitesi'nden edebiyat öğretmeni olarak mezun oldu. Atanmayı beklerken yaşadığı ayrılık acısı üzerine söylediği Bu Benim Öyküm başlıklı şarkısının internette yayılmasıyla ünlü oldu.

Bunun üzerine bir yapım şirketi ile anlaştı ve şarkıya bir klip çekildi. Bu Benim Öyküm, 100 milyonun üzerinde izlenmeye sayısına ulaştı ve yılın en iyi çıkış yapan şarkısı oldu. Daha sonra söylediği Gülü Soldurmam, Yanlış ve İçimdeki sen (Bilal Sonses ile) şarkıları da 100 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı.

Haber Merkezi