UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6. hafta heyecanı, birbirinden çekişmeli maçlarla başladı. Avrupa futbolunun dev ekipleri sahne alırken, tarihi rekorlar ve unutulmaz anlar yaşandı. İşte maçların detayları ve alınan sonuçlar:

A W347659 01

Liverpool, liderliğini sürdürdü

İngiliz devi Liverpool, deplasmanda karşılaştığı Girona'yı Mohamed Salah’ın 63. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu golle Salah, Liverpool tarihinde Avrupa kupalarında 50 gole ulaşan ilk oyuncu olarak tarihe geçti. Arne Slot yönetimindeki Liverpool, bu galibiyetle grup aşamasını 18 puanla lider tamamladı.

A W347659 05

Leverkusen’den Son Dakika Zaferi

Bayer Leverkusen, sahasında ağırladığı Inter'i 90. dakikada Nordi Mukiele'nin golüyle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla puanını 13'e yükselten Alman ekibi, averajla ikinci sıraya yerleşti. Inter'de milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 66. dakikada oyundan çıktı.

A W347659 03

Real Madrid'ten Kritik Galibiyet

İspanyol temsilcisi Real Madrid, deplasmanda Atalanta'yı 3-2 mağlup etti. Goller Kylian Mbappe, Vinicius Junior ve Jude Bellingham’dan gelirken, milli oyuncu Arda Güler maçın son dakikalarında oyuna dahil oldu ve performansıyla dikkat çekti.

Bayern Münih maçı

10 kişilik Beşiktaş direndi, Trabzonspor pes etmedi
10 kişilik Beşiktaş direndi, Trabzonspor pes etmedi
İçeriği Görüntüle

Bayern Münih’ten Gol Şov

Günün en farklı galibiyetini Bayern Münih, Shakhtar Donetsk'i 5-1 yenerek aldı. Michael Olise’nin iki golle yıldızlaştığı maçta, Konrad Laimer, Thomas Müller ve Jamal Musiala da skora katkı sağladı.

Uefa Şampiyonlar Ligi-1

Günün Toplu Sonuçları:

  • Girona - Liverpool: 0-1
  • Dinamo Zagreb - Celtic: 0-0
  • Atalanta - Real Madrid: 2-3
  • Bayer Leverkusen - Inter: 1-0
  • Club Brugge - Sporting CP: 2-1
  • Salzburg - Paris Saint-Germain: 0-3
  • Shakhtar Donetsk - Bayern Münih: 1-5
  • Leipzig - Aston Villa: 2-3
  • Brest - PSV Eindhoven: 1-0

Kaynak: İHA