A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları çerçevesinde bu akşam Kuzey Makedonya ile hazırlık maçında karşılaşacak. Chobani Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak ve ATV ekranlarından canlı yayınlanacak. Ay-yıldızlı ekip, uzun bir aranın ardından yeniden Kadıköy’de taraftarının karşısına çıkacak.

MUHTEMEL 11'LER BELLİ OLDU
Millilerin sahaya; Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı, Eren Elmalı, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, İrfan Can Kahveci, Yunus Akgün, Aral Şimşir ve Deniz Gül’den oluşan muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor. Kuzey Makedonya’nın ise Dimitrievski, Musliu, Velkoski, Zajkov, Jankulov, Alimi, Bardhi, Alioski, Miovski, Eljif Elmas ve Rastoder’den oluşan kadroyla sahada olması öngörülüyor.

MİLLİLER KADIKÖY'DE
Öte yandan A Milli Takım, 1696 gün sonra yeniden Kadıköy’de maça çıkacak. Ay-yıldızlılar son olarak 8 Ekim 2021’de Norveç ile oynanan Dünya Kupası Eleme maçında bu statta sahaya çıkmıştı.
Türkiye ile Kuzey Makedonya bugüne kadar 8 kez karşı karşıya gelirken, milliler bu maçlarda 5 galibiyet elde etti. İki mücadele beraberlikle sonuçlanırken, Kuzey Makedonya ise sahadan bir kez galip ayrıldı.

HAZIRLIKLAR ABD'DE SÜRECEK
A Milli Takım, Kuzey Makedonya karşılaşmasının ardından Dünya Kupası hazırlıklarını ABD’de sürdürecek ve 7 Haziran’da Venezuela ile bir hazırlık maçına daha çıkacak.




