Banu Parlak'ın eski eşi Okan Öztürk, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Yurttaşlar, "Banu Parlak'ın eski eşi Okan Öztürk kimdir? Okan Öztürk nereli, kaç yaşında? Okan Öztürk ne mezunu? Okan Öztürk ne iş yapıyor? Okan Öztürk'ün sevgilisi var mı? Okan Öztürk ve Banu Parlak neden ayrıldı" sorularına yanıt arıyor. İşte tüm merak edilenler...

okan öztürk 3

OKAN ÖZTÜRK KİMDİR?

Okan Öztürk, Banu Parlak'ın eski eşidir. 

okan öztürk 2

OKAN ÖZTÜRK BANU PARLAK NE ZAMAN EVLENDİ?

Okan Öztürk Bana Parlak ile 2017 yılında evlendi. Çift 2018 yılında boşandı. Çiftin bir kız çocuğu var. 

banu parlak eş

OKAN ÖZTÜRK NERELİ?

Okan Öztürk'ün iş insanı olduğu bilinmektedir. 

okan öztürk 4

OKAN ÖZTÜRK KAÇ YAŞINDA?

Okan Öztürk'ün yaşı bilinmemektedir. 

okan öztürk 5

OKAN ÖZTÜRK NE MEZUNU?

Okan Öztürk'ün eğitim durumu bilinmemektedir. 

okan öztürk 6

OKAN ÖZTÜRK NE İŞ YAPIYOR?

Okan Öztürk iş insanıdır. 

okan öztürk

OKAN ÖZTÜRK'ÜN SEVGİLİSİ VAR MI?

Okan Öztürk'ün aşk hayatı hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır. 

okan öztürk 7

OKAN ÖZTÜRK VE BANU PARLAK NEDEN AYRILDI?

Banu Parlak evli olduğu Okan Öztürk'ün kendisini aldattığını iddia etmişti. O dönem bu konu hakkında sık paylaşam yapan Parlak büyük bir destek görmüştü. Parlak, Instagram'ın hikaye bölümünden, 'Bana abla deyip, hala beni takip edip, boşandığım dakika eski kocamla yatarsan engellerler adamı! İğrençsiniz, benden uzak durun yeter artık sustukça yeter! Hukuki yollara başvuracağım artık' paylaşımını yapmıştı. 

Erkan Yolaç'ın kızı Göksu Yolaç kimdir? Erkan Yolaç'ın kızı Göksu Yolaç kimdir?

okan öztürk 4

Okan Öztürk de boşandığı eşinin paylaşımının ardından, "Öncelikle sizlere böyle bir konuyla ilgili bu yazıyı kaleme almak zorunda kaldığım için çok üzgünüm. Son bir kaç saat içerisinde hakkımda yazılan gerçekten uzak hayal ürünü beyanatları üzülerek takip etmekteyim. Sadece kişisel çıkarları için beni ve özel hayatımı hiçbir saygı sınırı tanımaksızın kaleme alan kişiler şunu bilmelidir ki bana değil kızıma vermektedirler ve herkes şundan emin olsun ki bu bardağı taşıran son nokta olmuştur. Benim özel hayatımla ilgili kaleme alınan bu ahlaksız itibar zedeleyici yazıları yazanlar bana ve aileme zarar vermeye kalkanlar en yakın zamanda hukuk önünde hesap vereceklerdir. Saygılarımla Okan Öztürk" açıklamasında bulunmuştu. 

OKAN ÖZTÜRK İNSTAGRAM

İnstagram hesabı: ozturkokan

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.