TRT1'in büyük bir ilgi ile takip edilen ve reyting rekortmeni olan Alparslan Büyük Selçuklu, her hafta pazartesi akşamları izleyiciler ile buluşuyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile birlikte büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin son bölümü araştırılıyor. İzleyiciler, dizinin 58. bölümünü izlemek istiyor. Peki Alparslan Büyük Selçuklu 58. bölüm nereden izlenir? Alparslan Büyük Selçuklu 58. bölüm izle!

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU 58. BÖLÜM FULL İZLE

Alparslan Büyük Selçuklu 58. bölüm izlemek için tıklayınız.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM FULL İZLE

Alparslan, Kavurd’un ihanetini anlamış ve derdest etmişti. Kavurd’u zindan arabasıyla saray zindanına kapatılması için göndermiş fakat Kavurd yolda kaçmış ve  Alparslan’ın beylerinin kellesini keserek  Alparslan’a baş kaldırdığını bildirmişti. Alparslan, Kavurd’un üzerine yürüyecek ve onu bertaraf etmeye çalışacak. Kavurd ise Alparslan’dan tahtı alma derdindedir.

alparslan3-4
 
Seferiye ise Vezir Hüsameddin tarafından çembere alınmış, Artuk bu haberi zorbela Alparslan’a yetiştirmişti. Alparslan, Seferiye’yi kurtarmak için nasıl bir çare bulacak? Seferiye’nin kurtarılması ve Hüsameddin’in yakalanması için yardıma gelen kişi kim? Neden Alparslanlara yardım ediyor?

2 Mayıs 2024 TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var? 2 Mayıs 2024 TV yayın akışı: Bugün hangi diziler var?

alparslan2-5
 
Diyojen, İmparator Dukas’ın emriyle Ani’ye gelmiş ve Leon’u Selçukluların elinden kurtarmıştı. Ani’de artık güç dengeleri değişti. Leon, Diyojen’in tahakkümüne boyun eğecek mi? Diyojen, Alparslan ile mücadelsinde Leon’u kullanacak mı? Alparslan, Diyojen’in yenıden Ani’ye döndüğünü öğrenince ne yapacak? 

alparslan-11

Haber Merkezi