Çankaya Belediyesinin gençlere yönelik eğitim hizmeti “Kampüs Mahalledekursları yeni döneme "merhaba" diyecek. Gençlerin birçok farklı alanda ücretsiz eğitim alabileceği kursların kayıtları 2 Ekim’de başlıyor.

Yenimahalle’den kritik galibiyet Yenimahalle’den kritik galibiyet

Eğitim alanında yaptığı çalışmalarla gençleri destekleyen Çankaya Belediyesi, Kampüs Mahallede projesi ile dil kursları, kişisel gelişim ve eğitim, müzik ve gösteri sanatları, sanat ve tasarım alanlarında eğitim olanağı sağlıyor. İspanyolca, Almanca, Fransızca, İngilizce, Rusça, Korece, diksiyon, soğuk seramik, gitar, bağlama ve perküsyon kurslarına 18-29 yaş arası gençler katılabilecek. Kayıt için 2 Ekim-13 Ekim 2023 tarihleri arasında kursların verildiği Emek, Maltepe ve 100. Yıl Çankaya Evlerine kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile başvurmak yeterli olacak. 

GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Çankayalı gençlere yönelik çok yönlü hizmetlere önem verdiklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, gençlere kolaylık sağlayacak ve katkı sunacak hizmetleri sürdüreceklerini söyledi. Başkan Taşdelen, “ Gençlerimizin ders çalışabilecekleri belediyemize ait kütüphanelerimiz, 100. Yıl Çankaya Evimizdeki ücretsiz çamaşırhanemiz, özellikle kış aylarında kampüs önlerindeki sıcak çorba ikramımız ile her zaman gençlerimizin yanında oluyoruz olmaya da devam edeceğiz. Ayrıca LGS ve YKS sınavlarına ücretsiz hazırlık kurslarımızı da sürdürüyoruz” diye konuştu. Taşdelen, Ankara’ya öğrenim için gelen gençlere ‘hoş geldiniz’ diyerek, tüm gençleri ücretsiz kurslarımızdan yararlanmaya davet etti.

Kampüs Mahallede

KURSLAR ÜCRETSİZ

Gençler, hafta içi akşam ve hafta sonu, yaş gruplarına uygun olarak oluşturulacak dersliklerde, eğitimlerine ve kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak kurslardan ücretsiz yararlanacak.  Detaylar için Gençlik Biriminin 458 89 00/ 1841 numaralı telefonlarından bilgi alınabilecek.  Emek, Maltepe ve 100. Yıl Çankaya Evlerine başvuru yapılabilecek kursun detayları ise şöyle:

Emek Çankaya Evi: 0 312 215 46 76
Rusça A1
Fransızca A1
Almanca A1
İngilizce A1
Korece

Soğuk Seramik

Maltepe Çankaya Evi: 0 312 230 80 42
Rusça A1
Almanca A1
İspanyolca A1
Diksiyon
Fransızca A1

İngilizce A1

100.Yıl Çankaya Evi: 0312 458 89 00/1849

Fransızca A1 
Almanca A1
Almanca A2
İngilizce B1

Rusça A1

Gitar

Bağlama

Perküsyon

thumbnail_Alper Taşdelen_Gençlerle (1)