"Kale'nin Altın Çocukları" Başkent Kültür Yolu Festivali'nin yıldızı oldu. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'nın girişimleriyle başarıdan başarıya koşan çocuklar, Başkent Kültür Yolu Festivali'nde konser verdi.
"Kale'nin Altın Çocukları" yıldız gibi parladı. 4 yıl önce başlatılan "Kale'nin Altın Çocukları Projesi" kapsamında profesyonel müzik eğitimi verilen çocuklardan oluşan koro, Başkent Kültür Yolu Festivali'nde sahneye çıktı. Ulus'taki Cumhuriyet Müzesi'nde düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan çocuklar, büyük beğeni topladı. 

thumbnail_kale_altın_cocuk_festıval_5

Yenimahalle çocuk sesleriyle yankılandı Yenimahalle çocuk sesleriyle yankılandı

"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIZ"

"Kale'nin Altın Çocukları" projesinin ulaştığı başarıdan ve bugün geldiği noktadan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Asım Balcı "4 yıl önce başladığımız eğitim çalışmalarıyla, çocuklarımız sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan uzak durdu. Çocuklarımız aldığı dersler sayesinde hem daha kaliteli müzik eğitimi aldı, hem de toplumsal hayatta daha da öne çıkmayı başardılar. Kendilerini geliştiren çocuklarımız Başkent Kültür Yolu Festivali'nde de öne çıktılar. Şu ana kadar birçok festivalde sahne aldılar. Defalarca, çok profesyonel alanlarda sahneye çıktılar ve büyük beğeni topladılar. Hepsini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.


 

Editör: İrem Akbaş