• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.23
18°

Ankara Haberleri

ankara haberleri ve güncel ankara gelişmeleri, ankara ile ilgili tüm video, ankara fotoğrafları ve ankara haberleri Güçlü Anadolu - Son Dakika Ankara haberleri sitemizde


Ekonomi

Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam geldi. Ankaralılar ise toplu taşıma ücretleri hakkında araştırmaya başladı. Peki Ankara toplu taşıma ücretleri...

Sağlık

Ankara'nın Gölbaşı Belediyesi, ücretsiz evde bakım hizmetiyle yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların yanında oluyor.

Ekonomi

Batı Akdeniz Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED), geniş bir sivil toplum kuruluşu (STK) heyeti ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni...

Asayiş

Ankara’nın Sincan ilçesindeki sanayi bölgesindeki bir iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Asayiş

Ankara'nın Çankaya ilçesinde evine girmek üzere aracından inen iş adamı Nihat Karaarslan ve akrabası C.A., silahlı saldırıya uğradı.

Asayiş

Ankara’da bulunan ve yapımı devam eden bir inşaatta çalışan 4 işçi üzerinde çalıştıkları iskelenin çökmesi sonucu düşerek yaralandı.

Spor

Ankara'da vatandaşlar, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) çeyrek finale yükselmesini doyasıya kutladı.

Ekonomi

Ankara'nın Keçiören Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren kariyer ofisi, iş arayanlar ve işverenleri bir araya getirerek istihdama katkı sağlıyor.

Siyaset

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti'nin ilk Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için Mecliste cenaze töreni düzenlendi.

Asayiş

Alınan bilgiye göre, Sincan ilçesinde bulunan lunaparktaki atış poligonunda kısa devreden dolayı yangın çıktı.

Yaşam-Çevre

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğinde yıl boyunca çeşitli aralıklarla doğa ve deniz temalı...

Asayiş

Ankara’da arızalanan elektrik trafosundan saçılan alevler tarladaki saman balyalarına sıçradı. Kısa sürede araziyi kaplayan alevlere müdahale edildi.

Asayiş

İnşaattaki perde kalıpların devrilmesi sonucu Emre Çetin ile Taha Öztürk’ün hayatını kaybettiği olaya ilişkin 5 sanığın yargılandığı davaya devam edildi.

Asayiş

Ankara'da bademcikleri alınan 9 yaşındaki erkek çocuğu ameliyattan bir hafta sonra yaşamını yitirdi.

Asayiş

Ankara'nın Polatlı ilçesinden Haymana yönüne doğru ilerleyen patates yüklü tırda bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.