Haber - Harutyun ÇERME

ANKARA BÜYÜKŞEHİRİN İSTİHDAM GARANTİLİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR: ÖN MUHASEBE VE MUHASEBE KURSLARI BAŞLIYOR

Mansur YAVAŞ'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı Mansur YAVAŞ'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Ankara Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlayan projelerine devam ediyor. ABB Kariyer Merkezi Ön Muhasebe ve Muhasebe Eğitimleri için kolları sıvadı. 9 hafta boyunca toplamda 357 saat sürecek Ön Muhasebe Eğitimi ile 6,5 hafta boyunca toplamda 252 saat sürecek olan Genel Muhasebe Eğitimi için başvurular başlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte işsizlik sorununu azaltmak ve istihdama katkı sağlamak amacıyla başlattığı projeleri tek tek hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Sosyal sorumluluk bilinciyle çalışmalarına yön veren Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen Ön Muhasebe ve Muhasebe Eğitimi 9 Ekim 2023 tarihinde başlayacak.

tasarım-1

BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK YAPILABİLECEK

Adaylar; 9 hafta boyunca toplam 357 saat sürecek Ön Muhasebe Eğitimi ile 6,5 hafta boyunca toplamda 252 saat sürecek olan Genel Muhasebe Eğitimi hakkında detaylı bilgiye (0312) 507 42 44 numaralı telefondan ulaşabilecek.

Katılımcılara yeni beceriler kazandırarak iş arama süreçlerini kolaylaştırmak, istihdama katkı sağlamak amacıyla başlatılan eğitimlere; https://forms.ankara.bel.tr/on-muhasebe ve https://forms.ankara.bel.tr/genel-muhasebe adresi üzerinden online başvuru yapılabilecek.

Editör: Harutyun Çerme