• DOLAR 32,59 %0.35
  • EURO 34,88 %0.39
  • ALTIN 2.496,00 %0.46
  • BİST100 9.663 %1.46
  • BITCOIN 64.900 %3.44
  • ETHERIUM 3.100 %1.42
22°

Ankara büyükşehir belediyesi Haberleri

ankara büyükşehir belediyesi haberleri ve güncel ankara büyükşehir belediyesi gelişmeleri, ankara büyükşehir belediyesi ile ilgili tüm video, ankara büyükşehir belediyesi fotoğrafları ve ankara büyükşehir belediyesi haberleri Güçlü Anadolu sitemizde


Siyaset

Ankara Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısı’nın 5. birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkanlığında yapıldı.

Ankara Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentte düzenlediği etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlayacak.

Ankara Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mektup Arkadaşlarım Derneği’nin iş birliğiyle düzenlenen “6 Şubat’tan Günümüze Mektuplar” sergisinin açılışı düzenlendi.

Ankara Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim sürecinde ilk icraatı olarak açıkladığı ve Cumhur İttifakı üyelerince 10 aydır bekletilen Tatlar...

Ankara Haberleri

Başkentte öğrencilerin hayatını kolaylaştıran uygulamaları hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, yepyeni bir projeye daha imza attı.

Ankara Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 55 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerinin artırılması ve sosyal açıdan desteklenmesine katkı sağlamak amacıyla hizmete açtığı;...

Ankara Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Ankara’daki taksi duraklarını daha kullanışlı ve modern bir hâle getirmek için 2021 yılında...

Ankara Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşların öncelikli ihtiyaçlarına ve taleplerine göre yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

Yaşam-Çevre

"Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentte kullanılamayacak durumda olan taksi duraklarını teker teker yenilemeye devam ediyor"

Ankara Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi “Fitre Ver” ve “Fidye Ver” kampanyası ile Ramazan ayında da büyük bir dayanışma örneğine imza attı.

Ankara Haberleri

İkinci kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yeni üyeleri nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ankara Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. Başkentlilerin sorunsuz bir bayram tatili geçirmesi için Başkent 153, Ankara İtfaiyesi, Ankara...

Ankara Haberleri

Rekor oy alarak yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, mazbatasını aldıktan sonraki ilk görev gününde önce Anıtkabir’i ziyaret...

Ankara Haberleri

Başkentlilerin rekor bir oyla yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçtiği Mansur Yavaş, mazbatasını aldı.

Ankara Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu’nun devir teslim törenine katıldı.