Atv ekranlarında yayı hayatına başlayan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin başrol oyuncusu Burcu Kıratlı gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Burcu Kıratlı kimdir? Burcu Kıratlı kaç yaşında, nereli? Burcu Kıratlı ne mezunu? Burcu Kıratlı'nın babası kim? Burcu Kıratlı'nın sevgilisi kim? Burcu Kıratlı hangi dizilerde rol aldı'' soruları aratılıyor. Peki, Burcu Kıratlı kimdir? Burcu Kıratlı kaç yaşında, nereli? Burcu Kıratlı ne mezunu? Burcu Kıratlı'nın babası kim? Burcu Kıratlı'nın sevgilisi kim? Burcu Kıratlı hangi dizilerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler...

Burcu Kıratlı

BURCU KIRATLI KİMDİR?

Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989'de İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden lisans derecesi ile mezun oldu. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer alan Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Actor Studio eğitimi almış ve yine aynı yerde 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak görev yaptı.

Burcu Kıratlı Evli Mi

İlk dizi rolünü 2010 yılında Elde Var Hayat isimli dizide Yağmur karakteri ile aldı. 2013 yılında ise Özcan Deniz'in yazıp yönettiği Su ve Ateş filminde Helin karakterini canlandırdı. Diriliş: Ertuğrul dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı. Aşk ve Mavi adlı dizide Emrah ile başrolde yer aldı. Gazeteci Kenan Erçetingöz’ün kızı olan Kıratlı, şarkıcı Sinan Akçıl ile evlenmişti. İki kez nikah masasına oturan çift boşanma kararı almıştı.

Burcu Kıratlı Kaç Yaşında

Pınar Dilşeker'in eski eşi Çetin Yılmaz kimdir? Pınar Dilşeker'in eski eşi Çetin Yılmaz kimdir?

BURCU KIRATLI'NIN SEVGİLİSİ KİM?

Burcu Kıratlı'nın sevgilisi ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. 

Burcu Kıratlı Sevgilisi

BURCU KIRATLI DİZİLERİ

Elde Var Hayat

Yıldızlar Bana Uzak

Su ve Ateş

Peri Masalı

Diriliş Ertuğrul

Bizim Hikaye

Aşk ve Mavi

Yıldızlar Bana Uzak

Burcu Kıratlı Nereli

Kaynak: Haber Merkezi