Pınar Dilşeker, internette araştırılan isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Pınar Dilşeker kimdir? Pınar Dilşeker kaç yaşında, nereli? Pınar Dilşekere evli mi? Pınar Dilşeker kaç kez evlendi? Pınar Dilşeker'in eşi kimdir? Pınar Dilşeker'in sevgilisi kimdir'' sorularını aratıyor. Peki, Pınar Dilşeker kimdir? Pınar Dilşeker kaç yaşında, nereli? Pınar Dilşeker evli mi? Pınar Dilşeker kaç kez evlendi? Pınar Dilşeker'in eşi kimdir? Pınar Dilşeker'in sevgilisi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

İbrahim Sangare kimdir? İbrahim Sangare kimdir?

Pınar Dilşeker Kimdir

PINAR DİLŞEKER KİMDİR?

Pınar Dilşeker, 25 Temmuz 1972 tarihinde doğmuştur. İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı mezunudur. "Şinanari" adlı şarkıyla 1990'lı yılların ortalarında tanındı. İbrahim Erkal ile çevirdiği dizide oyuncu olarak yer aldı ve İbrahim Tatlıses'in "Allahım Neydi Günahım?" adlı klibinde de yer almıştır. İlk eşinden şiddet ve geçimsizlik nedeniyle ayrılmış olup bir erkek çocuk sahibidir. İş insanı Ahmet Hamoğlu ile nişanlanıp ayrılmıştır.

Pınar Dilşeker Nişanlısı

PINAR DİLŞEKER'İN EŞİ KİMDİR?

Pınar Dilşeker'in eski eşi Çetin Yılmaz'dır. Pınar Dilşeker ve Çetin Yılmaz 2005 yılında boşanmıştır. Pınar Dilşeker ve Çetin Yılmaz'ın Mert Ali adında bir oğulları vardır. 

Kaynak: Haber Merkezi