İş İnsanı Murat Ülker'in oğlu Yahya Ülker'in merak edilen isimler arasında. Fenerbahçe başkanlığına aday olan Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulunda olacağı iddia edilen Yahya Ülker gündem oldu. Yurttaşlar arama  motorlarında, '' Yahya Ülker kimdir? Yahya Ülker kaç yaşında, nereli? Yahya Ülker ne mezunu? Yahya Ülker'in serveti ne kadar? Yahya Ülker'in eşi kimdir? Yahya Ülker'in kaç çocuğu var? Yahya Ülker ne iş yapıyor'' sorularını aratıyor. Peki, Yahya Ülker kimdir? Yahya Ülker kaç yaşında, nereli? Yahya Ülker ne mezunu? Yahya Ülker'in serveti ne kadar? Yahya Ülker'in eşi kimdir? Yahya Ülker'in kaç çocuğu var? Yahya Ülker ne iş yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Yahya Ülker Serveti

YAHYA ÜLKER KİMDİR?

Yahya Ülker 1993 yılında doğmuştur. İş İnsanı Murat Ülker'in oğludur.

2016 yılında Koç Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur. 2018 yılında Yıldız Holding'deki kariyerine başlayan Yahya Ülker, Holding'in inovasyon şirketi Northstar Innovation'da görev aldı ve bu süreçte üniversite ve sanayi iş birlikleriyle Holding'in geleceğe yatırımı olan inovasyon projelerinin hayata geçirilmesinde aktif rol oynadı.

Musa Özsoy Kimdir? Neden gözaltına alındı? Musa Özsoy Kimdir? Neden gözaltına alındı?

2019 yılından bu yana kurucusu olduğu Yıldız Ventures'ta Holding'in stratejisine değer katacak sektörlerde kurum içi girişimleri inkübe etmek ve girişimcilik ekosistemini desteklemek için çalışan ekiplere liderlik etmektedir. Yıldız Holding Dönüşüm ve Teknoloji Lideri görevlerine devam eden Yahya Ülker ayrıca, Türkiye'nin önde gelen perakende markalarından Şok Marketler E-Ticaret Lideri görevini sürdürmektedir. Türkiye'deki melek yatırımcı ağının bir parçası olan Q Angels'ın kurucu üyesidir. Ayrıca, Endeavor Türkiye'de Startup Mentorluğu, DEİK'te Dijital Teknolojiler İş Konseyi üyeliği yapan Yahya Ülker, 2024 yılında Yenibirlider Derneği Yönetim Kurulu'nun yeni üyeleri arasına katılmıştır.

Yahya Ülker

YAHYA ÜLKER'İN SERVETİ NE KADAR?

Yahya Ülker'in babası Murat Ülker'in serveti 5,3 milyar dolar'dır.

Yahya Ülker Kimdir

YAHYA ÜLKER'İN EŞİ KİMDİR?

Yahya Ülker'in eşi Hatice Temince'dir. Hatice Temince, iş insanı Fattah Temince'nin kızıdır.

Kaynak: Haber Merkezi