Televizyon izleyicileri 6 Haziran 2024  TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 6 Haziran 2024 TV yayın akışı!

Şans Eseri: Woody Allen'dan yeni bir Komedi-Dram Şans Eseri: Woody Allen'dan yeni bir Komedi-Dram

Filmler Bu Akiam

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

STAR TV

20:00 Ekşi Elmalar

1970'li yıllarda Hakkari'de belediye başkanı olan Aziz Özay'ın elma bahçesinin ve üç kızı Muazzez, Türkan ve Safiye'nin güzellikleri bütün şehrin dilindedir. Şehrin genç erkekleri, bu güzel kızlarla görüşebilmek için her yolu denerlerken Başkan Özay, genç kızların duygularına hoşgörü göstermeyecektir.

BEYAZ TV

19:30 Titanların Savaşı

Tanrı Zeus'un ölümlü olan oğlu Perseus, ailesini korumak ve dünyaya kötülüğün yayılmasını engellemek için yeraltı dünyası tanrısına savaş açar. Şeytanlar ve canavarlarla dolu tehlikeli bir macera onu beklemektedir.

21:30 Kiralık Katil

Ajan 47, profesyonel bir tetikçi olmak için eğitilmiştir ve en güçlü silahları, agresif yapısı ve işindeki kararlılığıdır. Bu kez Ajan 47 tuzağa düşürülmüştür ve Doğu Avrupa’da kendisini oyun dışı bırakmak isteyenleri ve bunun sebeplerini ararken Interpol ve Rus ordusu da 47’nin peşindedir.

TLC

19:30 Büyük Oyun

Finlandiya ormanlarında mahsur kalan ABD Başkanı ava çıkan bir genç tarafından bulunur. İkili hızla yaklaşmakta olan teröristlerden kaçmak için birlik olur.

SİNEMA TV

17:30 Fransa Turu

Far'Hook yirmi yaşında bir rapçidir. Bir hesaplaşmanın ardından, ortalıkta görünmemesi gerektiği içim Paris'ten ayrılmak zorunda kalır. Yapımcısı Bilal Far’Hook’a, ressam Joseph Vernet'in yolundan giden ve Fransa’nın tüm limanlarını gezen babası Serge'y şöför olarak eşlik etmesini ister. Nesiller ve farklı kültürler arasındaki uçuruma rağmen, gelecek vaat eden rapçi Far’Hook ile Kuzey Fransa'dan gelen bu ressam arasında, bir uzlaşma konseri için çıktıkları Marsilya yolculuğu sırasında beklenmedik bir dostluk gelişir.

19:15 Şanslı Logan

Son zamanlarda işlerinde maddi anlamda sıkıntılar yaşayan iki kardeş Jimmy ve Clyde kısa yoldan köşeyi dönmeyi planlar. Amerika’nın en büyük araba yarışlarından biri olan NASCAR yarışı sırasında bir soygun gerçekleştirmeye karar veren kardeşler bu amaçla hapishanede olan ünlü soyguncu Joe Bang'i kaçırmayı bile göze alır. Paranın toplandığı yeraltı nakit yönetim sistemine girmenin bir yolunu bulan ekip, acımasız bir FBI ajanının soruşturma başlatmasıyla büyük bir engelle karşılaşır.

21:30 Sonsuza Dek Sevgilim

Liam Page, şöhret ve servet peşinde koşmak için kız arkadaşı Josie'yi yaşadıkları küçük kasabada bırakan bir country müzik süperstarıdır. Page, tek ve gerçek aşkı olan Josie'yi ve doğup büyüdüğü küçük topluluktaki Güneyli köklerini asla unutmadı. Şimdi, liseden en yakın arkadaşının cenazesi için memleketine geri döndüğünde, beklenmedik bir şekilde yaptıklarının sonuçlarıyla yüzleşmek zorundadır.

23:45 Nil'de Ölüm

Belçikalı dedektif Hercule Poirot’un göz alıcı nehir vapurunda geçen Mısır tatili, mükemmel görünen bir çiftin huzurlu balayı trajik bir şekilde yarıda kesilince korkunç bir katil arayışına dönüşür. Uçsuz bucaksız çöllerde ve görkemli Giza piramitlerinin destansı manzarasında geçen bu dizginlenmemiş tutku ve aciz kıskançlığın öyküsünde, kozmopolit bir kusursuz giyimli gezginler grubu ve izleyicileri son, şok edici akıbete kadar tahmin yürütmek zorunda bırakacak kadar şeytani karmaşıklıklar var.

Muhabir: Eren Güvendik