Televizyon izleyicileri 5 Haziran 2024  TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 5 Haziran 2024 TV yayın akışı!

Bugün Hangi Filmle Var

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

STAR TV

20:00 Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor

Karma eğitim gören ilk Hababam Sınıfı, diğer serilerdeki haylazlıklarını sürdürmektedir. Sınıfa Doğulu bir aşiret reisinin oğlu olan Bilo gelir ve kendini ağa ilan eder. Öğrenciler de onunla kafa bulmaya başlar. Fakat Bilo biraz saf olduğu için bunun farkına varmaz. Okulun yeni asabi hocası Hürrem, tam bir erkek düşmanıdır. Sınıftaki Kıvırcık Ömer ve Ayşe adlı iki öğrenci arasında bir aşk başlar ve kız hamile kalır. Ancak, öğrenciler gebelik testini yaptırdıklarında kimya hocası, incelediği idrar örneğinin bu Hürrem Hoca'ya ait olduğunu düşünür. Hürrem ortalığı velveleye verir.

Hababam Sınıfı Filmi

MasterChef Türkiye 27 Temmuz bölüm fragmanı yayınlandı mı? MasterChef Türkiye 27 Temmuz bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1

20:00 Yeşil Yol

Yıl 1939... Memur Paul Edgecomb'un görevi idam mahkûmlarını hücrelerinden alıp, elektrikli sandalyenin bulunduğu infaz odasına götürmektir. Edgecomb, yıllar boyunca sayısız idam mahkûmu ile karşılaşmıştır ama hiçbiri John Coffey'e benzememektedir. İki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahkûm edilen Coffey'nin, gizemli ve mucizevi güçleri olduğunu keşfetmesinin ardından, Edgecomb bir ikileme düşer. Stephen King'in romanından sinemaya uyarlanan yapım, dört dalda Oscar'a aday gösterilmiş.

yeşil yol filmi green mile

BEYAZ TV

19:30 Çapraz Ateş

Mallory Kane, işinin uzmanı özel bir dedektiftir. Koruyucusu Kenneth, hükumetin onaylamadığı ve derin devletin tepesindekilerin bilmezlikten geldikleri tehlikeli bir göreve Mallory'i yollar. Fakat İspanya'daki başka bir operasyon başarısızlığa uğradığında Kenneth, Mallory'i bu sefer de başka bir görev için Dublin'e yollar. Mallory burada başka bir gizli dedektif olan Paul ile ortak çalışacaktır. Fakat bu yeni görevde bir gariplik olduğunu sezen Mallory, oyuna getirildiğini anlar ve asıl macera bundan sonra başlar. Artık uluslararası bir seviyeye çıkan insan avından canlı çıkmak için bütün yeteneklerini ve kurnazlığını kullanacaktır. Tek amacı ülkesi Amerika'ya geri dönüp ailesini korumak ve kendisine bu ihanet komplosunu düzenleyenlerden intikam almaktır.

Çapraz Ateş Filmi Konusu

21:15 Kaybolan

Dedektif Jin-ho Seul’da şüpheli koşullarda kimliği belirsiz bir ceset bulununca, uluslararası adli tıp uzmanı olan Alice Launey’i Seul’a çağırır. İkili en son teknolojiyi kullanarak cesedin kimliğini ortaya çıkarırken bir yandan da organ mafyasının bir komplosunu açığa çıkarırlar. Alice şimdi suç çeteleriyle mücadele ederken, kendi korkularıyla da yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Kaybolan (Vanishing) Konusu

TLC

19:30 Özel Tim: Çatışma 

Detroit’e bir SWAT timi kurması için gönderilen LAPD şefi Paul Cutler,birden kendini devlet tarafından korunan bir dahinin hedefi halinde bulur.

SİNEMA TV

18:15 Taksi Tarhan

Tahran’ın renkli sokaklarında, diğerlerinden farkı yokmuş gibi görünen sarı bir taksinin şöförü ünlü yönetmen Jafar Panahi’dir. Taksisinin ön panosuna monte edilmiş küçük kamerasıyla, taksisine aldığı yolcularla farklı konularda röportajlar yapar. Dram ve komedinin bi raraya geldiği röportajlarla farklı bir Tahran portresi sunar.

Taksi Tarhan Filmi

19:45 2040

Belgesel filmde yönetmen Damon, dört yaşında olan kızının 2040 yılına geldiğinde umutlu bir gelecekle karşılaşması için çevresel sorunları çözebilmek adına hızlı ve etkin bir mücadele verir.

2040

21:30 And The Bırds Raıned Down

Yıllar önce toplumdan uzaklaşarak ormanın derinliklerinde yaşamaya başlayan Ted ve Tom yerel bir otel sahibinin de yardımıyla yerlilere ekin satarak hayatlarını devam ettirir. Ancak sağlıkları, yaşam tarzları, yaş ve hastalıkların de etkisiyle giderek daha fazla tehlikeye girer ve Ted bir gün kalp krizi geçirir. Bunun üzerine bir de Fotoğrafçı/araştırmacı Ange-Aimee, onlarca yıl önce meydana gelen feci bir yangından sağ kurtulanları, özellikle de yangın sırasında yaptıkları kahramanca bir boyuta ulaşan Ted'i aramaya başlayınca hayatlarını alt üst etmekle tehdit eder.

23:45 Dünya Dışı Saplantı 

Altı yıldır birlikte olan Ruth ve Harry, Harry'nin ormanda birlikte kamp yapma konusundaki ısrarı üzerine sırt çantalarıyla birlikte Kuzeybatı Pasifik’te geziye çıkmaya karar verirler. Ormanda yürürken, siyah bir maddeyle kaplı ölü bir geyikle karşılaşırlar ve Harry bunun bir hastalığın sonucu olduğunu düşünür. Daha sonra Ruth bir mağaraya girer ve mavi bir su birikintisi bulur. Esrarengiz olaylar yaşayan çift, buradaki hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder.

Muhabir: Eren Güvendik