Hakan Günday’ın senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Onur Saylak'ın üstlendiği "Boğa Boğa", Netflix'te izleyicilerle buluştu. Filmin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit yer alıyor.

Haftalık izlenme sayılarını duyuran Netflix, haftasının verilerini açıkladı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Funda Eryiğit'in başrollerini paylaştığı Boğa Boğa filmi TOP 10'a girdi. Film, ilk olarak  42. İstanbul Film Festivali'nde gösterildi. Orjinal bir hikaye olan filmin konusu ve oyuncu kadrosu dikkati çekti. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği filmde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'e Gürgen Öz, Müge Bayramoğlu, Onur Gürçay, Aşkın Şenol, Hayat van Eck, Kerem Arslanoğlu, Onur Akgülgil, Ahmet Baki Kurtuluş, Nadi Güler gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Onur Saylak oturuyor. Şahsiyet'in yönetmeni olan Saylak'ın yeni projesi merakla bekliniyordu.  Filmin senerasti ise ödüllü senarist Hakan Günday. Günday,  'Daha', 'Az', 'Zamir', 'Kinyas ve Kayra', 'Zargan' gibi kitapların yazarı, yeraltı edebiyatının başarılı yazarlarından biri. 
Filmin konusu ise, yıllardır huzur arayan İstanbullu çift Yalın ve Beyza'nın yeni hayatlarını konu alıyor. Hikaye, Asosa'a yerleşmesiyle başlıyor. İş insanı Yalın, yaşadığı finansal skandaldan uzaklaşıp huzur ararken hayatı bir anda kabusa dönüyor. İstanbullu bir çift olan Yalın ve Beyza, Assos’ta bir köye taşınır. Yeni bir hayata başlamak üzere buraya gelmişlerdir. Ancak ilk günden itibaren köylüler Yalın’a olumsuz ve tehditkâr biçimde yaklaşır. Çok geçmeden bu tepkilerin şiddeti hızla yükselir ve bir gün Yalın, bir gencin saldırısına uğrar. Bu saldırıyla birlikte Yalın’ın gerçekte kim olduğu ortaya çıkacak ve köy halkıyla arasında gizli bir savaş başlayacaktır.
Film Çanakkele'de çekildi. Onur Saylağın sinamasını sevenlerin beğenebileceği bir film olduğunu düşünüyorum. Kıvanç Tatlıtuğu ise oyunculuğu ile yine mest ediyor. Filmin konusu herkese hitap etemese de çekimler ve oyunculuk insanı etkiliyor. Seneryonun gerçekçilikle bir ilgisi yok izlerken yaşanan birçok olay izleyiciyi ikna etmiyor. Ancak filmin gerilimi izleyiciye geçiyor. Eksiklikler dışında filmde toplumsal meselelere de yer veriliyor. Filmde, borcu nedeniyle kendini yakan yurttaşlara yer veriliyor.