23 Nisan coşkusu Ankara'da doyasıya yaşandı 23 Nisan coşkusu Ankara'da doyasıya yaşandı

Ankara’da bir kişiyi silahla yaralayan şahıs, polis ekiplerini görünce başına silah dayayınca mahallede paniğe neden oldu. İkna çabalarına karşılık vermeyen şahıs başına ateş ederek intihar etti.
Edinilen bilgilere göre, öğlen saatlerinde Bentderesi Dolmuş Durakları içerisinde M.A. isimli şahıs N.A.’yı silahla bacağından vurarak yaraladı. Yaralanan N.A. hastaneye giderken olay yerine gelen polis ekipleri olayı yağma suçundan aranması olan M.A.’nın işlediğini tespit etti. Olay yerinde 3 adet boş kovan bulan polis ekipleri kaçan M.A.’yı arama çalışmalarına başladı.
Ekipleri ilk olarak şahsın Etlik semtinde tespit edilen ilk adresi kontrol etti. Kaçan M.A. saat 17.00 sıralarında General Doktor Tevfik Sağlam Caddesi üzerinde elinde 2 adet tabanca ile bulundu. Fener Yolu sokağına giren şahıs polislerin dur ihtarına karşılık bir silahı kafasına diğer silahı ise polis ekiplerine doğrultarak karşılık verdi.
Başında silah dayalı vaziyette yürüyerek adresine kadar takip edilen şahıs ile müzakereler başladı. İkna çabalarına karşılık vermeyen M.A. başına ateş etti. Bölgede bekletilen ambulans ile hastaneye kaldırılan M.A. hayatını kaybederken, olay nedeniyle mahalleli paniğe yaşadı.