Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı Aktris dizisi Disney Plus'ta yayınlanacak. Dizinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu olurken diziden ilk fotoğraflar da geldi. Peki Aktris dizisi ne zaman yayınlanacak? Aktris dizisinin konusu ne? İşte detaylar...

PINAR5

Yönetmenliğini Soner Caner’in yaptığı, senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı gerilim-suç-mizah türündeki Aktris’in başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu, oyuncu kadrosunda ise Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi isimler rol alıyor. 

PINAR

AKTRİS NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dijital yayın platformu Disney+‘ın daha önce ‘kod adı Avcı’ olarak duyurulan yeni orijinal dizisi ‘Aktris‘ ismiyle çok yakında izleyicilerle buluşacak. Lakin net yayın tarihi henüz açıklanmadı.

PINAR3

DİZİDEN İLK GÖRSELLER YAYINLANDI

Geçen aylarda çekimleri tamamlanan dizinin sahnelerinden yeni kareler paylaşıldı.

PINAR4

Bugüne kadar oynadığı karakterlerden çok farklı bir rolle izleyici karşısına geçecek olan Pınar Deniz’in diziden paylaşılan imajı dikkat çekiyor.

AKTRİS DİZİSİNİN KONUSU NE?

Türkiye’nin en ünlü yıldızının gündüz ışıltılı, gece ise karanlık dünyasının keskin geçişlerine tanıklık edeceğimiz; suç, gerilim ve mizah öğelerini bir arada barındıran orijinal dizi ‘Aktris’ yakında sadece Disney+’ta yerini alacak.

Haber Merkezi