Geçtiğimiz haftalarda Show TV'ye yayın hayatına başlayan Aile dizisi büyük bir ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın bulunduğu dizi kısa süre içerisinde reytinglerde başarı elde etti.

Aslan ve Devin'in aile ilişkileri içinde yaşadıkları aşkı konu alan dizide her bölüm beklenmedik olaylar yaşanıyor. Son bölümü ile dün akşam izleyici karşısına çıkan diziyi izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler ise son bölüm izleme linkini aratıyor. Biz de haberimzide Aile dizisi 7. bölüm izleme linkini paylaştık. Aile son bölüm izle! Aile 7. bölüm FULL izle! Aile 7. bölüm tek parça izle...

AİLE 7. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Aile 7. bölümü izlemek için tıklayınız.

AİLE 7. BÖLÜM FULL İZLE

AİLE 7. BÖLÜM ÖZET

Sofrada çıkan tartışmadan sonra Aslan ve Devin’in evliliği büyük bir çıkmaza girer. Devin eşyalarını toplayıp evi terk ederken çift boşanma noktasına gelir. Bu süreçte kendini işe veren Aslan, yurt dışındaki kumarhaneleri elden çıkarmak için harekete geçer. Ancak bu durum onu iş ortağı Serhat Koruzade’yle karşı karşıya getirir. Diğer taraftan Hülya da Aslan’ın aldığı bu kararı desteklemez. Koruzadeler’le ilişkilerinin bozulmaması için İbo’yla iş birliği yapar. Hülya, Yağmur’un Serhat’la bağlantısını da öğrenecektir.

Devin ise bu süreçte kliniğe gitmeye ara verir. Bu durum en çok Cihan’ı etkilerken; seanslarına kaldığı yerden devam etmek isteyen Cihan, her yolu deneyecektir. Aslan ve Devin, beklenmedik bir olay sebebiyle haftalar sonra bir araya gelseler de barışmak için herhangi bir adım atmazlar. Ancak o gece, birbirlerine olan hisleri sayesinde ilişkileri bir kez daha büyük bir sınavdan geçecektir. Serhat, İzmir’de işlediği cinayetin tek görgü tanığı olan Yağmur’un izini sürmeye başlar. Ati’nin yardımıyla Yağmur’un ev adresini bulur. Şimdi Yağmur’u büyük bir mücadele beklemektedir. Diğer taraftan Yağmur’un eskortluk geçmişi hakkında istediği kanıtlara ulaşan Hülya ise gerçekleri ortaya çıkaracak, bu durum başta Aslan ve Devin olmak üzere tüm aileyi yeni bir tehlikeye sürükleyecektir.

Haber Merkezi