Ahmet Mekin kimdir? Ahmet Mekin kaç yaşında, nereli, çocuğu var mı?

Ahmet Mekin kimdir? Türk sinemasının başarılı erkek oyuncularından biri olan Ahmet Mekin kaç yaşında, nereli? Ahmet Mekin eşi kim? İşte Ahmet Mekin hakkında tüm detaylar...

Ahmet Mekin1

Ahmet Mekin Türk sinemasının ve tiyatrosunun önemli isimlerinden biridir. Peki yaşamı ve kariyeri merak edilen Ahmet Mekin kaç yaşında, nereli?

Ahmet Mekin Kaç Yaşında,Nereli?

6 Ağustos 1932 İstanbul doğumlu olan Ahmet Mekin, 1960'lardan itibaren sinema ve tiyatroda aktif rol almıştır. "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Mahşere Kadar", "Kavanozdaki Adam" gibi birçok klasik filmde rol alan Mekin, unutulmaz oyuncular arasındadır. Kariyerine tiyatro ile başlayan Mekin, Güngör Dilmen'in oyunlarında ve Dostlar Tiyatrosu'nda rol almıştır. 1980'lerden sonra televizyon dizilerinde de sıklıkla yer alan sanatçı, "Geçmiş Zaman Elbiseleri", "Bir Yürek Satıldı" gibi dizilerde oynamıştır.

Neslihan Yargıcı kimdir? Neslihan Yargıcı kimdir?

Şükran Sabuncu

Ahmet Mekin Eşi Kimdir Çocuğu Var mı?

1957-2020 yılları arasında oyuncu Şükran Sabuncu ile evli kalmıştır. Şükran Sabuncu  2020'de vefat etmiştir. Ahmet Meki'nin Şükran Sabuncu ile olan evliliğinden Zeynep Mekin dünyaya gelmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi