Oyuncu Görkem Sevindik, merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Görkem Sevindik kimdirGörkem Sevindik kaç yaşında, nereli? Görkem Sevindik ne mezunu? Görkem Sevindik'in eşi kimdir? Görkem Sevindik boşandı mı? Görkem Sevindik hangi dizilerde rol aldı'' sorularını aratıyor. Peki, Görkem Sevindik kimdir? Görkem Sevindik kaç yaşında, nereli? Görkem Sevindik ne mezunu? Görkem Sevindik'in eşi kimdir? Görkem Sevindik boşandı mı? Görkem Sevindik hangi dizilerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler...

Kübra Siyahdemir Eşi Görkem

Erkan Yolaç'ın kızı Göksu Yolaç kimdir? Erkan Yolaç'ın kızı Göksu Yolaç kimdir?

GÖRKEM SEVİNDİK KİMDİR?

İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı sevilen karakter Pusat ile yaşayan Görkem Sevindik, Kalbim Seni Seçti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ramo ve Söz gibi yapımlarda rol almıştır. Son olarak ise Kahraman Babam adlı dizinin başrolünde Uğur Eser karakterini canlandırmıştır.

Adanalı oyuncu Görkem Sevindik, 17 Ekim 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almıştır. Sevindik, 1.78 metre boyunda, 75 kilo ve Terazi burcu.

Pandemi döneminde hayatlarını basından uzak gerçekleştirdikleri evlilikle birleştiren Kübra Siyahdemir ile Görkem Sevindik çifti, bir de erkek evlat sahibi oldu.

Kaynak: Haber Merkezi