Modacı Neslihan Yargıcı, Şarkıcı Nilüfer'e sarf ettiği sert sözlerle gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Neslihan Yargıcı kimdir? Neslihan Yargıcı kaç yaşında, nereli? Neslihan Yargıcı neden gözlük takıyor? Neslihan Yargıcı'nın eşi kimdir? Neslihan Yargıcı-Nilüfer olayı nedir'' sorularını aratıyor. Peki, Neslihan Yargıcı kimdir? Neslihan Yargıcı kaç yaşında, nereli? Neslihan Yargıcı neden gözlük takıyor? Neslihan Yargıcı'nın eşi kimdir? Neslihan Yargıcı-Nilüfer olayı nedir? İşte tüm merak edilenler...

Neslihan Kimdir

Neslihan Yargıcı kimdir?

Neslihan Yargıcı, 12 Aralık 1952 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Gerçek adı: Eyyübe Zeynep Neslihan Yargıcı'dır. Liseyi Saint Benoit Fransız Lisesi’nde okudu. Üniversite eğitimini Paris’te aldı. Burada ilk kişisel defilesini de yaptı. Türkiye’de moda anlamında bir döneme damgasını vurdu.

Beni Baştan Yarat adlı programı yaptı Türkiye’de siyahlı kadın olarak bilinir. 1996 yılında modayı bıraktı. Film ve dizilerde de yer aldı. Kapıları Açmak, Varsayalım İsmail dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Eyvah Eski Kocam dizisinde Figen karakterini canlandırdı. İşte benim Stilim ve Buzda Dans programlarında jüri üyeliği yapmıştır.

Neslihan Neden Gözlük

Neslihan Yargıcı neden gözlük takıyor?

Neslihan Yargıcı rahatsızlığı olmadığını, gözlerinin çok ifadeli olduğunu bu yüzden gözlük taktığını söyledi.

Neslihan Yargıcı Nilüfer

Neslihan Yargıcı-Nilüfer olayı

Şarkıcı Nilüfer, son konserine transparan bir elbise giyerek çıktı. Sahnede "Baktım herkes transparan bir ben mi kaldım?" diyerek dinleyicilerine seslenen Nilüfer'e, modacı Neslihan Yargıcı'dan sert bir eleştiri geldi.

Erkan Yolaç'ın eşi Asuman Tuğberk kimdir? Erkan Yolaç'ın eşi Asuman Tuğberk kimdir?

Nilüfer Transparan

Neslihan Yargıcı, ''Gördüğüm an çok yadırgadım. Mesele bacak açık, kapalı meselesi değil. Kariyer, ses, duruş, Türkiye'nin en iyi seslerinden. Düz siyah bir elbise yeterliydi bence. Aksesuarlara bile gerek yok. Kendisi pırlanta değerinde. Şaka yapmıyorum. Geçen senelere yazık! O itibara yazık! Kıyafeti tasarlayan yeni yetme olmalı'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi