Milli Savunma Bakanlığı bu yıl 30 bin 62 personel alacak. Bakan Akar müjdeyi verdi ve adaylar da başvuru süreciyle ilgili ayrıntıları öğrenmeye çalışıyor. Binlerce kişi "Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 30 bin 62 personel alımı başvuru tarihi açıklandı mı, başvurular ne zaman? Kadrolar ve kontenjanlar belli oldu mu?" sorusuna yanıt arıyor.

MSB 30 BİN 62 PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI MI? 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 30 bin 62 personel alımı başvuru tarihi hakkında henüz bir duyuru yapılmadı. İşte Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın yaptığı açıklama..

Bakan Akar, savunma ve güvenlik konularındaki diğer değerlendirmelerinin yanı sıra personel temini konusunda da açıklamalarda bulundu.

“Nitelikli insan gücünün temini konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Subay, astsubay, devlet memuru, işçi, askerî öğrenci ve sözleşmeli er alımına yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel temini için planlamalarımızı yaptık. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor. 2 Nisan’da yapılacak askerî öğrenci aday belirleme sınavı ile öğrenci alımına yönelik çalışmaları başlayacak, daha sonra hazirandaki mülakatlarla devam edecek. Tüm gençlerimizi bize katılmaya, Millî Savunma Bakanlığının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğinde ve ülkemizin savunma ve güvenliğinde görev almaya davet ediyoruz. Bunun parlak ve kutlu bir gelecek olduğunun da gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz.”

Haber Merkezi

Editör: Rozita Hamidi Cizreli