Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci hayatını kaybetti. Bu gelişme sonrası Yeşim Erçetin'in hayatına ilişkin araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Yeşim Erçetin kimdir? Yeşim Erçetin kaç yaşında, nereli? Yeşim Erçetin eşi kimdir? Yeşim Erçetin eski eşi kimdir'' sorularını aratıyor. Peki, eşim Erçetin kimdir? Yeşim Erçetin kaç yaşında, nereli? Yeşim Erçetin eşi kimdir? Yeşim Erçetin eski eşi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Ümit Erdim'in eşi Seda Erdim kimdir? Seda Erdim kaç yaşında? Seda Erdim'in mesleği ne? Ümit Erdim'in eşi Seda Erdim kimdir? Seda Erdim kaç yaşında? Seda Erdim'in mesleği ne?

Yeşim Erçetin

YEŞİM ERÇETİN KİMDİR?

Yeşim Erçetin, 1979 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Erçetin'İN “Aşk İçin” isimli bir albümü bulunuyor. Yeşim Erçetin, 2006 yılında Boy Farkı, 2009 yılında Ümitsiz Vaka, Banane ve Cicim Ayları parçalarını müzikseverlerin beğenisine sunmuştu.

Yeşim Erçetin Kimdir

YEŞİM ERŞETİN'İN EŞİ KİMDİR?

Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci'dir. Fevzi Kardeseci, duşta başını mermer zemine çarparak yaşamını yitirdi. 

Yeşim Erçetin Eşi Kimdir

YEŞİM ERÇETİN'İN ESKİ EŞİ KİMDİR?

Yeşim Erçetin'in eski eşi Ozan Orhon'dur. Yeşim Erçetin ve Ozan Orhon'un Lara Yağmur Orhon adında bir kızları bulunuyor. Yeşim Erçetin ve Ozan Orhon 2000-2003 yılları arasında evli kalmıştır. 

Oldu mu Şimdi? isimli ilk albümünü 1992'de piyasaya çıkaran Ozan Orhon'un bu albümdeki Saman Alevi, Ortada Kuyu Var, Zeynep ve Oldu mu Şimdi? şarkıları öne çıkmıştır.

Müzik dışında sunuculuk da yapmıştır. 1993 yılında İnterstar'da yayınlanan "Senkron” adında bir yarışma eğlence programı sunmuştur, 2006 yılında ise ShowTV'de “Pazar Keyfi” adındaki magazin programını ve “denemeye değer” isimli programı sunmuştur.

Yeşim Erçetin Ozan Orhon

19 Haziran 1997'de manken Ebru Şallı ile Sabancı Korusunda peri masalı gibi bir törenle evlenip bir yıl sonra boşandı, 2000 yılında manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin ile evlendi bu evliliği 3 yıl sürmüş çift 20 Ağustos 2003'te boşanmıştır. Lara Yağmur adında bir kızları vardır. 2007 yılından beri Birgül Orhon ile evlidir.

2016 yılının Haziran ayında 1900 Orkestrası ile birlikte Doksanlı yıllarda öne çıkan duygusal şarkısı Canımsın Canımı yeniden yorumlamıştır. Aynı zamanda ünlü oyuncu Tekin Akmansoy'un torunudur.

Kaynak: Haber Merkezi