Adı Beşiktaş ile anılan Jan-Niklas Beste merak edilen isimler arasında. Futbolseverler arama motorlarında, '' Jan-Niklas Beste kimdir? Jan-Niklas Beste kaç yaşında, nereli? Jan-Niklas Beste hangi mevkide oynuyor? Jan-Niklas Beste hangi takımlarda oynadı? Jan-Niklas Beste'nin piyasa değeri ne kadar? Jan-Niklas Beste, Beşiktaş'a transfer olacak mı'' sorularını aratıyor. Peki, Jan-Niklas Beste kimdir? Jan-Niklas Beste kaç yaşında, nereli? Jan-Niklas Beste hangi mevkide oynuyor? Jan-Niklas Beste hangi takımlarda oynadı? Jan-Niklas Beste'nin piyasa değeri ne kadar? Jan-Niklas Beste, Beşiktaş'a transfer olacak mı? İşte tüm merak edilenler...

Mustafa Şoray kimdir? Mustafa Şoray kimdir?

Jan Niklas Beste Piyasa Değeri

JAN-NİKLAS BESTE KİMDİR?

Jan-Niklas Beste, 4 Ocak 1999'da Almanya'da doğdu. Bundesliga ekiplerinden 1. FC Heidenheim'da kanat oyuncusu olarak oynamaktadır.

Futbol kariyerine  Borussia Dortmund altyapısında başladı. A takımdaki ilk maçına, 12 Ağustos 2017'de Rielasingen-Arlen'e karşı 2017-18 DFB-Pokal karşılaşmasında çıktı . 

Jan-Niklas Beste, 4 Temmuz 2018'de Werder Bremen'e transfer oldu. 18 Haziran 2019'da 2019-20 sezonu için Hollanda'nın FC Emmen takımına kiralandı. Temmuz 2020'de kiralık olarak Werder Bremen'den tekrar ayrıldı ve 2sezon için SSV Jahn .Regensburg'a transfer oldu.

Beste, 15 Haziran 2022'de 1. FC Heidenheim ile üç yıllık bir sözleşme imzaladı. 26 Ağustos 2023'te, Hoffenheim'a karşı evinde 3-2 mağlup oldukları maçta kulübünün Bundesliga'daki ilk golünü attı

Jan Niklas Beste Kimdir

JAN-NİKLAS BESTE PİYASA DEĞERİ

Jan-Niklas Beste'nin piyasa değeri 15 milyon Euro'dur.

Jan Niklas Beste Takımları

JAN-NİKLAS BESTE - BEŞİKTAŞ

Jan-Niklas Beste'nin Beşikaş'ın tranfer listesinde yer aldığı iddia edildi. Beşiktaş'ın transfer için girişimlerine başladığı belirtlidi.

Kaynak: Haber Merkezi