Ünlü sunucu Erkan Yolaç merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Erkan Yolaç kimdir? Erkan Yolaç kaç yaşında, nereli? Erkan Yolaç öldü mü? Erkan Yolaç neden öldü? Erkan Yolaç'ın eşi kimdir? Erkan Yolaç'ın çocukları kimdir'' sorularını aratıyor. Peki, Erkan Yolaç kimdir? Erkan Yolaç kaç yaşında, nereli? Erkan Yolaç öldü mü? Erkan Yolaç neden öldü? Erkan Yolaç'ın eşi kimdir? Erkan Yolaç'ın çocukları kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Erkan Yolaç

ERKAN YOLAÇ KİMDİR?

Erkan Yolaç, 24 Şubat 1935'te  Kırklareli'de doğmuş televizyon sunucusudur. TRT televizyonunda 1985'ten itibaren pazar günleri yayımlanan Stüdyo Pazar programındaki "Evet-Hayır Yarışması"'nın sunucusu" olarak tanınmıştır. Erkan Yolaç, ortaöğrenimini İstanbul'da Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde başladı, bir yıl sonra Kenan Evren Anadolu Lisesi'nde devam etti. 1959 yılında İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi'nden iç mimar olarak mezun oldu. 1960 yılında Ankara Radyosu'nda bayram özel eğlence programı sundu.

Asuman Tuğberk

Mustafa Şoray kimdir? Mustafa Şoray kimdir?

ERKAN YOLAÇ'IN EŞİ KİMDİR?

Erkan Yolaç, 1970 Türkiye Güzeli olan Asuman Tuğberk ile 1976 yılında evlendi. Çiftin Göksu Yolaç ve Mehmet Yolaç adında bir kızı ve bir oğlu vardır.

Asuman Tuğberk Ki̇mdi̇r

GÖKSU YOLAÇ KİMDİR?

Erkan Yolaç, 1976 tarihinde Türkiye güzeli Asuman Tuğberk ile evlendi. Bu evlilikten Göksu adında bir kızı ve Mehmet adında bir oğlu oldu. Her iki çocuğu da evlenip Amerika'ya yerleşmiştir.

Asuman Tuğberk Eşi

ERKAN YOLAÇ NEDEN ÖLDÜ?

Televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Erkan Yolaç uzun süredir tedavi gördüğü Acıbadem Taksim Hastanesi'nde vefat etti.

Erkan Yolaç Öldü Mü

Yolaç’ın vefatına yönelik şu açıklama yapıldı:

"Solunum sıkıntısı nedeni ile hastanemize başvurmuş olan değerli televizyoncu Erkan Yolaç’ın tedavisi multidisipliner yaklaşım ile sürdürülmüştür. Uzun süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan hastamız maalesef çoklu organ yetmezliği nedeniyle 16 Mayıs 2024 akşamı saat 21.00’de vefat etmistir. Kendisine rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.”

Kaynak: Haber Merkezi