Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na 3. Kez seçilen Özlem Çerçioğlu, kendisine mazbatasının yemekhanede verilmesine tepki gösterdi. Çerçioğlu, “Türkiye’nin hangi ilinde bir büyükşehir belediye başkanı adliyenin yemekhanesinde mazbata alıyor. Utanç verici” dedi.

Özlem Çerçi̇oğlu 2

Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nun ziyaret etti! Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nun ziyaret etti!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından yeniden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Özlem Çerçioğlu, çok sayıda partilinin eşliğinde Aydın Adliyesi’ne geldi. Mazbatanın kendisine adliye yemekhanesinde verilmesi Başkan Çerçioğlu’nu sinirlendirdi.

"KAYBETMELERİNİN SEBEBİ BU"

Türkiye’nin hiçbir büyükşehir belediye başkanını yemekhanede mazbata almadığını ifade eden Çerçioğlu, “Aydın’a yakışıyor mu? Türkiye’nin hangi ilinde bir büyükşehir belediye başkanı adliyenin yemekhanesinde mazbata alıyor. Utanç verici. Böyle bir şey kabul edilebilir mi? İşte kaybetmelerinin temel sebebi bu. 2002’de bunlar adliye sarayı yapacaklardı. Bu bina çürük. En ufak bir depremde bu bina yıkılacak. O yüzde mazbatayı alıp çıkalım binadan. Yemek kokularıyla mazbata almaya geliyorsun. Kabul edilebilir gibi değil. Bunları söylediğim için AK Partililer beni sevmiyor ama halk seviyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi