Üvey Anne dizisine dair ilk ayrıntılar belli oldu. Yaz sezonunda ekran macerasına başlaması beklenen Üvey Anne'nin oyuncu kadrosunda ekranların tanıdık yüzleri yer alıyor. Peki, Üvey Anne dizisinin oyuncuları kimler? İşte Üvey Anne dizisinin oyuncu kadrosu ve konusuna ilişkin ayrıntılar...

ÜVEY ANNE DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda; Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Balta, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoğlu gibi başarılı oyuncular ile çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan yer alıyor.

üvey anne2

ÜVEY ANNE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kutsi, Üvey Anne dizisinde başarılı, zeki, güçlü ve karizmatik Faruk karakterine hayat verecek. Üvey Anne'nin diğer bir başrolü güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse oldu. Hazal Filiz Küçükköse başarılı, zeki, çekici, bir o kadar da haset olan Serap karakterine hayat verecek

üvey anne3

Hazal Filiz Küçükköse ve Kutsi, ATV'nin yeni dizisi Üvey Anne'de partner olacak. İkilinin yeni sezonda ekrana gelmesi planlanan dizisinin çekimi ise Muğla'da yapılacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Hazal Filiz Küçükköse çok sayıda dizi teklifi alan oyuncular arasında yer alıyor. Kulislerden sızan bilgilere göre Küçükköse, ONN Medya'nın ATV için çekeceği Üvey Anne dizisiyle el sıkıştı. Dizinin erkek başrol oyuncusu ise son olarak Annemizi Saklarken'de başrolü oynayan Kutsi oldu. Şarkıcılığın yanı sıra oyunculuğuyla da adından söz ettiren Kutsi, dizide evin babası rolünü oynayacak.

üvey anne3-1

ÜVEY ANNE NEREDE ÇEKİLİYOR?

Üvey Anne'nin çekimleri Muğla'da başlayıp İstanbul'a taşınacak. Dokusu, taş evleri, unutulmaz gün batımı manzarası ve eşsiz doğa güzellikleri ile ekranda görsel şölen yaratacak olan Üvey Anne, alışılagelmiş yaz dizilerinin aksine dramatik tasarımı ile bir babanın çocuklarına olan bağlılığının duygu dolu hikâyesini ekranlara getirecek.

Haber Merkezi