Notus'un son raporuna göre Elon Musk, Twitter'daki en etkili hesaba sahip kişi. Peki sizin Twitter hesabınız kaçıncı sırada? En etkili Twitter hesapları kime ait? İşte detaylar...

Elon Musk, sahibi olduğu Twitter'ın en etkili hesabına sahip. Notus tarafından yayınlanan verilere göre milyarder ismin 1 numara olması hiç de şaşırtıcı değil.

Notus çeşitli faktörlere göre her yıl Twitter'ın en etkili 100 hesabını içeren bir liste yayınlıyor. Listede olmak için ünlü olmanıza gerek yok.

ttt-1

Notus'un listesine göre en etkili 20 hesap şöyle:
Elon Musk – 3B
CHOQUEI – 2.5B
NO CONTENT HUMANS – 2.1B
BTS_official – 2B
cat with confusing auras – 1.7B
FIFA World Cup – 1.6B
Pop Base – 1.3B
SEVENTEEN- 1.2B
Fabrizio Romano – 1.1B
Daily Loud – 1B
Out of Context Football – 1B
Tweets of Cats – 1B
WholesomeMemes – 992.7M
Tomorrow X Together – 964.7M
ESPN FC – 865.2M
Catturd – 791.5M
Internet hall of fame – 719.5M
Pop Crave – 706.4M
Corn – 704.4M
President Biden – 702.4M

Elon Musk'ın hesabı benzer takipçi sayısına sahip diğer hesaplara göre 23,4 kat daha iyi performans gösteriyor.

tt-2

Notus'ta Twitter sıralamanızı nasıl kontrol edebilirsiniz?

Notus'ta kendinizin ya da başkasının hesabının sıralamasını güvenli bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Notus'un web sitesindeki Sıralamayı Kontrol Et seçeneğinin yanındaki arama çubuğuna Twitter kullanıcı adınızı girmek.

Site, en iyi tweet'lerinize ve etkileşimlerinize bağlı olarak birkaç dakika süren bir analiz yapıp sıralamanızı açıklıyor. Analiz bazen beklendiğinden çok daha uzun sürebiliyor, sabredin. Tweet sayınız ve takipçi sayınız yükseldikçe analiz süresi de uzuyor.

Notus hesabınıza bir Social Cap değeri veriyor. Social cap, Notus'un oluşturduğu bir metrik ve hesabın ne kadar etkili olduğunu ve etkileşim aldığına göre hesaplanıyor. Expected ise sizinle eşdeğer hesaplara göre hesabınız gösterdiği performans değerini veriyor. Mesela 1.3x ise hesabının benzer hesaplara göre 1.3 kat daha iyi performans gösteriyor anlamına geliyor. 

Sıralamanızı Notus'un web sitesinden kontrol etmek için tıklayın.

Haber Merkezi