Bir dönem katıldığı Survivor yarışması ile ünlenen Taner Tolga Tarlacı'nın, yıldız olması beklenirken çöplerden cezaevine uzanan hikâyesi nereden nereye dedirtti!

Türkiye'deki kesinleşmiş hapis cezaları yüzünden Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde yaşamını kaçak olarak sürdüren ve geçtiğimiz sene Haziran ayında kesici bir aletle yaptığı gasptan dolayı tutuklanarak Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde cezaevine gönderilen Taner Tolga Tarlacı, 6 ay hapis yattıktan sonra Aralık ayında şartlı tahliye ile cezaevinden salıverilmişti. Ancak 1 hafta sonra Rum Hastanesi'nde taşkınlık çıkaran Tarlacı, Rum polisi tarafından uyarılmıştı. Daha sonra sokaklarda ve çöplerde yaşamaya başlayan Tarlacı, alkol sorunu nedeni ile sürekli olay çıkarınca polis tarafından tutuklanarak yine cezaevine gönderildi.

Taner Tolga Tarlacı Haber - Kapak

POLİSE MUKAVEMET SUÇUNDAN 6 AY HAPİS YATACAK!

OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın edindiği bilgiye göre, Taner Tolga Tarlacı gasp suçundan sonra bu kez de görevli polise mukavemet suçundan dolayı 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezaevine giderken çekilen videosunda, Tarlacı ile beraber kaçak iki göçmenin olduğu da görüldü.

Survivor'da yarıştığı dönemde ilginç şivesi ve davranışları ile seyircinin dikkatini çeken Tarlacı, Acun Ilıcalı'nın da övgülerini almıştı. Ilıcalı, kendi çocuklarının bile Taner'in fanları olduğunu söylemişti. Ancak daha sonra Acun Ilıcalı'ya da küfürler etmiş ve Ilıcalı ile davalık olmuştu.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.