Survivor All Star 2024'de nefes kesen mücadele devam ediyor. Heyecan dolu anların yaşandığı adada, ikinci eleme adayları belli oldu. İlk eleme adayı mavi takımdan Aysu olurken, ikinci eleme adayı kırmızı takımdan Pınar oldu.

Pınar Sema Kavgası Survivor 5

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımın adayı Aysu, ada konseyinde eleme potasına girdi. Ardından ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımın temsilcisi Pınar da eleme adayları arasına katıldı. İki güçlü yarışmacının mücadelesi, Survivor severleri ekrana kilitlemiş durumda.

Pınar Sema Kavgası Survivor 4

Şimdi gözler, geriye kalan iki dokunulmazlık oyununa çevrildi. Hangi takımın kaybedeceği ve hangi yarışmacının daha eleme potasına düşeceği merak konusu oldu. Survivor All Star 2024 izleyicileri, takımlar arasındaki rekabetin ve stratejilerin nasıl şekilleneceğini merakla bekliyor.

Pınar Sema Kavgası Survivor

Survivor All Star 2024, birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesiyle dolu dolu devam ediyor. Heyecanın dorukta olduğu adada, kimin eleneceği ve bir sonraki dokunulmazlık oyunlarının nasıl geçeceği büyük bir merak konusu haline geldi.

Hudutsuz Sevda 30. bölüm bu akşam! Hudutsuz Sevda 30. bölüm bu akşam!

Acun Ilicali Survivor In Sezon Maliyetini 16681359 504 M

Tüm Türkiye, Survivor All Star 2024'ün bu heyecanlı sezonunu kaçırmamak için ekrana kilitlenmiş durumda. Heyecan dolu anlar ve sürpriz gelişmelerle dolu bir sezon daha yaşanmaya devam edecek gibi görünüyor.

Editör: İrem Akbaş