Gönül Dağı 140. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı 140. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Survivor All Star 2024'de heyecan dorukta! Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı ve duygusal anların birbirini takip ettiği bu sezonda, dokunulmazlık oyunlarının ardından belirlenen adaylar arasında gerçekleşen düello eşleşmeleri izleyenleri nefes kesiyor.

Kırmızı takımın dokunulmazlık oyunları sonucunda aday olarak belirlenen Mustafa Kemal, mavi takımın ise Hakan, Batuhan ve Yaman'ın aday olduğu Survivor All Star 2024'de, kazanma yüzdelerine göre düello eşleşmeleri belli oldu. İlk düello eşleşmesi, Hakan ile Batuhan arasında gerçekleşecekken, ikinci düello ise Yaman ile Mustafa Kemal arasında yaşanacak.

Hakana

Batuhan Karacakaya (2)-1

Dokunulmazlık oyunlarında sergiledikleri performansla dikkat çeken isimler arasında Hakan'in en yüksek yüzdeyle birinci sırada yer aldığı belirlendi. Yaman, Mustafa Kemal ve Batuhan ise sırasıyla ikinci, üçüncü ve dördüncü sıralarda yer aldılar.

Yaman Survivor

Mustafa Kemal Kurt Nereli

Final atış oyununu kazanma yüzdesi en fazla olan oyuncunun seçtiği rakiple yüzleşeceği bu düelloya, Hakan ile Yaman kilit isimler olarak çıkıyor. İki güçlü yarışmacının arasındaki bu çekişmeye tanıklık edecek olan izleyiciler, son atışların ardından merakla bir sonraki eleme oyununu bekleyecekler.

Acun Ilicali Survivor In Sezon Maliyetini 16681359 6288 M

Survivor All Star 2024'de kaybedenlerin katılacağı eleme oyunu ise sezonun en zorlu mücadelelerinden biri olacağa benziyor. Kazananın belli olmasıyla birlikte adaya veda edecek isim, Survivor'da bu unutulmaz anlara bir yenisini ekleyecek. Seyirciler, bu gerilim dolu anları kaçırmamak adına ekrana kilitlenmeye devam ediyor.

Acun Ilicali Survivor In Sezon Maliyetini 16681360 8972 Amp

Survivor All Star 2024'de yaşanan tüm gelişmeleri öğrenmek için bizi takip etmeye devam edin!

Kaynak: Haber Merkezi