Survivor All Star 2024'de nefes kesen mücadele devam ediyor. Heyecan dolu anların yaşandığı adada, ikinci eleme adayları belli oldu. İlk eleme adayı mavi takımdan Aysu olurken, ikinci eleme adayı kırmızı takımdan Pınar, üçüncü eleme adayı Gizem ve dördüncü eleme adayı mavi takımdan Berna oldu.

Bernaa

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımın adayı Aysu, ada konseyinde eleme potasına girdi. Ardından ikinci ve üçüncü dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımın temsilcisi Pınar ve Gizem eleme adayları arasına katıldı ve dördüncüdokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takımdan Berna oldu. Dört güçlü yarışmacının mücadelesi, Survivor severleri ekrana kilitlemiş durumda.

Berna Canbeldek

Şimdi gözler, geriye kalan düello oyununa çevrildi. Hangi takımın kaybedeceği ve hangi yarışmacının eleneceği merak konusu oldu. Survivor All Star 2024 izleyicileri, takımlar arasındaki rekabetin ve stratejilerin nasıl şekilleneceğini merakla bekliyor.

Acun Ilicali Survivor In Sezon Maliyetini 16681359 6288 M

Survivor All Star 2024, birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesiyle dolu dolu devam ediyor. Heyecanın dorukta olduğu adada, kimin eleneceği ve bir sonraki dokunulmazlık oyunlarının nasıl geçeceği büyük bir merak konusu haline geldi.

Aldatmak 67. bölüm 2. fragman yayınlandı mı? Aldatmak 67. bölüm 2. fragman yayınlandı mı?

Survivor 2024

Tüm Türkiye, Survivor All Star 2024'ün bu heyecanlı sezonunu kaçırmamak için ekrana kilitlenmiş durumda. Heyecan dolu anlar ve sürpriz gelişmelerle dolu bir sezon daha yaşanmaya devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak: Haber Merkezi