Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Şubat ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'terazi' burcunu neler bekliyor? Terazi burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'terazi' burcunu Şubat ayında bekleyenler...

28 Nisan Balık burcu günlük burç yorumu 28 Nisan Balık burcu günlük burç yorumu

terazi

ŞUBAT AYINDA TERAZİ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre terazi burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Sevgili Terazi, Şubat ayının ilk günlerinde yatırım fırsatlarına açık olun, yeni bir gayrimenkul yatırımı, toprak alımı gibi işler ile ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızda partnerinizle gerilimli tartışmalar içinde bulabilirsiniz kendinizi, fiziksel olarak yakın olamamak, uzak mesafe ilişkisi olanlar için bu ayın ilk haftaları gergin geçebilir. 9 Şubat civarında yatırımlarınızla ilgili beklenmedik kayıplar yaşanabilir, bu konuda belki de profesyonel bir destek alabilirsiniz. Bekar olan Terazi burçları için Şubat ayı oldukça hareketli geçecek, yeni bir aşk gelebilir.

Üretkenlik ve sanatsal yönleriniz aktif olacak. Bazı teraziler spora başlayabilir. Imaj değişiklikleri için ani kararlar alsanız bile sonuçları şubat ayının ikinci yarısında çok güzel olacaktır. Çocuğu olan Teraziler bu ay en çok çocuklarıyla ilgilenecekler, onların eğitimleri için harcamalar yapabilirler. 24 şubat sonrasında içe kapanmak isteyebilir, sağlık konularıyla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çalışanlarınız, günlük rutinlerinizle ilgili bazı değişimler meydana gelebilir.

Kaynak: Haber Merkezi