Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezonuyla izleyici karşınsı çıktı. 4 Eylül'de başlayan yeni sezonda ilginç bir kayıp dosyası araştırılıyor. Sinop'ta yaşayan Kezban Eryılmaz'ın kaybolmasının ardından ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Eryılmaz'ı arıyor. Peki, Müge Anlı'da aranan Keziban Eryılmaz'ı kim kaçırdı? Keziban Eryılmaz'ın kaybolduğu gün neler yaşandı? Keziban Eryılmaz'a ne olduKeziban Eryılmaz öldürüldü mü? İşte tüm detaylar...

Sinop Boyabat'ta yaşayan Kezban Eryılmaz 81 gün önce kayboldu. İddilara göre, Eryılmaz kaybolduğu gün beraber yaşadığı erkek Çoşkun ile birlikteydi. İkilinin o gün bir parkta oturduğu ve sonrasında Eryılmaz'dan haber alınamadığı biliniyor. Programa katılan Eryılmaz'ın kızı, "Coşkun, annem bir şey yaptı. Annem kaybolduğu gün birliktelerdi. Coşkun annemin kendi evine kendisinin kendi evine gittiğini söylüyor ancak o gün annem eve dönmedi. Coşkun, annem kaybolduktan bir iki gün sonra ev taşımaya başladı. Coşkun kepçe operatörü. Annemi lütfen bulun" diye konuştu. Annesi ve Coşun arasındaki ilişki hakkında da konuşan Ayşenur, "Annem bu adama kaçtı. Birlikte yaşıyorlar ama resmi nikahları yoktu. Coşkun anneme şiddet uyguladığı için 5 ay hasiphanede yattı. Buna rağmen Coşkun cezaevindeyken yeniden barıştılar. Coşkun'dan her şeyi bekliyorum" ifadelerin kullandı. 

Tüm iddiların Coşkun'a yönelmesinin ardından söz alan Coşkun, "Evet o gün birlikteydik, ben inkar etmiyorum. Akşam dağıldık ben Yasemin ile oturdum, o da evine gitti. Ben ona bir şey yapmadım. O kadın beni 5 ay hapse sokturdu" dedi. 

Antrenman yaparken canından oldu Antrenman yaparken canından oldu

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.