Sinan Sardoğan, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Arama motorlarında, "Sinan Sardoğan öldü mü? Sinan Sardoğan yaşıyor mu? Sinan Sardoğan kaç yaşında, nereli? Sinan Sardoğan niçin tutuklu" soruları aratılıyor. Peki, Sinan Sardoğan öldü mü? Sinan Sardoğan yaşıyor mu? Sinan Sardoğan kaç yaşında, nereli? Sinan Sardoğan niçin tutuklu? İşte tüm merak edilenler...

Ümit Erdim'in eşi Seda Erdim kimdir? Seda Erdim kaç yaşında? Seda Erdim'in mesleği ne? Ümit Erdim'in eşi Seda Erdim kimdir? Seda Erdim kaç yaşında? Seda Erdim'in mesleği ne?

50-8

SİNAN SARDOĞAN KİMDİR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan kayıp Arife Gökçe olayının baş şüphelisidir. Arife Gökçe'ye çirkin mesajlar atan Sinan Sardoğan'ın belli bir yaşın üstündeki birçok kadını taciz ettiği bilinmektedir. 23 tane suç kaydı bulunmaktadır. Ayrıca Sinan Sardoğan, "çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklanmıştı. Sardoğan'ın yaşına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. 

49-8

ÖLDÜ MÜ?

Sinan Sardoğan'ın öldüğü konuşuluyor. Sardoğan'ın evinde patlama olduğu idda ediliyor ancak cezaevi yönetimi ve Müge Anlı bu konuyu doğrulamamıştı. Müge Anlı, Sinan Sardoğan'ın hayatta olduğunu ve cezaevinde sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. 

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.