Yalı Çapkını, 23. bölümü ile dünakşam izleyici karşısına çıktı. Star TV'nin en çok izlenen yapımlarından bişri olan Yalı Çapkını yine sosyal medyada gündem oldu. Bölümün son sahnsinde yaşananlar izleyiciyi merak ettirdi. Peki Seyran ve Ferit boşanacak mı? Son bölümde neler oldu? İşte merak edilenler...

Seyran ve Ferit boşanıyor mu?

Yalı Çapkını, dün akşam yayınlanan bölümde yine heyecan doruktaydı. Seyran, Feri, Suna ve Abidin, Asuman ve Fuat'ı barıştırmak için kış tatili ayarlarlar. Asuman ve Suat'ın olacaklardan hbaeri yoktur. Bir dağ evinde vakit geçiren Asuman ve Fuat barışır. Suna ve Abidin cephesinde de güzel gelişmeler yaşanırken Seyran ve Ferit'in mutlulukları yine yarıda kalır.

yç3

Ferit, Seyran'a yakınlaşmaya çalışırken Seyran kendini uzak tutmaya çalışmaktadır. Ferit ise bu duruma ne kadar sinirlense de Seyran ile ilgilenmekten vazgeçmez. Bölümün son sahnesinde ise Seyran ablası Suna ile dertleşirken Ferit konuşmaları duyar. Seyran'ın "Hiç güvenmediğin biriyle bir ömür geçer mi" sözünü duyan Ferit gözyaşlarını tutamaz.

yç2

Daha sonra Seyran'ın karşısına çıkar ve "Ömür geçiremeyeceksen boşanalım" der. Bunu duyan Seyran ise büyük bir şaşkınlık içinde kalır. Bölüm bu sahne ile sona ererken Ferit ve Seyran'ın boşanıp boşanmayacağı merak konusu oldu. Lakin boşanacaklarını düşünmüyoruz.

yç

Haber Merkezi