Star TV ekranlarında yayınlanan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrollerindeki Yalı Çapkını adlı TV dizisinde işler karışıyor. 

yalı çapkını3

Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi her bölümüyle ses getiriyor. Gerek TV reytinglerinde gerek sosyal medya platformlarında en çok takip edilen diziler arasında yer alan Yalı Çapkını dizisi kısa sürede ülkenin en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

yalı çapkını2

Yalı Çapkını dizisinin yayınlanan her bölümünde kanal büyük reytingler elde ediyor. Reyting raporlarına bakıldığında Yalı Çapkını dizisinin zirveden inmediği görülüyor.

yalı çapkını1

SEYRAN VE FERİT BOŞANIYOR MU?

Dizinin yeni bölüm fragmanında Seyran ve Ferit'in yine tartıştığı görülüyor. Ferit, Seyran'ın ablasıyla olan konuşmasını duyunca gözyaşlarına hakim olamıyor. Ferit'in abisi karısından boşanacağını açıklıyor. Lakin Seyran ve Ferit'in boşanacağı düşünülmüyor.

yalı çapkını5

SEYİRCİLERİ KIZDIRAN KARAR

Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakteri hiç sevilmeyen karakter. Hatta Pelin'in diziden çıkmasını isteyen seyircilerin sayısı epey fazla. Seyran ve Ferit'in arasındaki en büyük engel olarak Pelin gösteriliyor.

yalı çapkını4

PELİN GİTMİYOR ANNESİ DE GELİYOR

Seyircileri çileden çıkaran bir gelişme yaşandı. Pelin gitmediği gibi diziye annesi de dahil oluyor. Birsen Altuntaş'ın aktardıklarına göre; Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in (Buçe Buse Kahraman) annesi hikayeye bomba gibi düşecek.

Haber Merkezi