Bir zamanlar televizyon ekranlara damgasını vuran izdivaç programı Kısmetse Olur, yasaklanmasının ardından yeni ismiyle ve yeni platformunda izleyici karşısına çıkmaya başladı. Haftanın 6 günü YouTube kanalından yayınlanan programın büyük bir izleyici kitlesi var.

Programın en çok yakıştırılan çifti olan Elif ve Sedat'ın barışması dört gözle beklenirken ikilinin görüntüleri ortaya çıktı. İşte o görüntü...

12


Elif Nur Yel, eskiden tanışma yolunda oluduğu Sedat Polat'ın yarışmadan elenmesini istemedi. 

15


Sedat ve Elif'in fanları çiftin tekrardan bir araya gelmesini dört gözle bekliyor. 

81


Elif ve Sedat haftalar önce tanışma yollarını bitirmişlerdi. Tanışma yolunun bittikten 2 gün sonra Sedat Polat, Simge Erkoç'a ilgisinin olduğunu söylemişti. Polat'ın beklenmedik sözlerinin ardından Polat ve Erkoç tanışma yoluna girmişti. İzleyiciler Polat ve Erkoç çiftine tepki göstermişti. Kıskançlık krizleri nedeniyle sürekli tartışan Polat ve Erkoç geçen bölümlerde ayrılma kararı aldı. 

79
Sedat'ın ilişkisinin bitmesinin ardında Elif ve Sedat çiftleri tekrardan umutlandı. Haftanın finalinde Elif, Sedat'ın evden gitmesini istemedi. Eleme potasında olan Sedat ve Zeyd arasında karar vermek durumunda kalan Elif Zeyd'in evden ayrılması için oy verdi.

80


Sedat'ı kırmızı odya çağıran ve isselerini açıklayan Elif, "Kalbimin sesini dinledim" dedi. Elif'in hislerini açıklamasının ardından halen ilişkiye başlamayan çiftin görüntüleri ortaya çıktı.
Elif dün sosyal medya hesabından Sedat'la olan bir fotoğrafını paylaştı ve kalp emojisi koydu.

79


Programın dış çekimleride Galata Kulesi'ne giden çift, İstanbul sokaklarında el ele yürüdü. 

WhatsApp Image 2023-03-06 at 17.15.47


Yayınlanan bölümler bir ay öncesinden çekildiği için izleyiciler Sedat ve Elif'in barıştığını daha izleyemediği. Ancak birkaç bölüm içerisinde Sedat ve Elif çifti tekrardan tanışma yoluna girdi. İddialara göre, Elif ve Sedat çifti bu hafta yemek yiyecek ve konuşacak. Elif'in hislerini açıklamasının ardından ilişkinin tekrardan başlayacak. 

Haber Merkezi