Şebnem Bursalı sosyal medyada gündem oldu. Yurttaşlar arama motolarında, '' Şebnem Bursalı kimdir? Şebnem Bursalı kaç yaşında, nereli? Şebnem Bursalı ne mezunu? Şebnem Bursalı'nın babası kimdir? Şebnem Bursalı'nın eşi kimdir? Şebnem Bursalı'nın çocuğu var mı? Şebnem Bursalı hangi görevlerde bulundu'' sorularını aratıyor. Peki, ebnem Bursalı kimdir? Şebnem Bursalı kaç yaşında, nereli? Şebnem Bursalı ne mezunu? Şebnem Bursalı'nın babası kimdir? Şebnem Bursalı'nın eşi kimdir? Şebnem Bursalı'nın çocuğu var mı? Şebnem Bursalı hangi görevlerde bulundu? İşte tüm merak edilenler...

Şebnem Bursalı Eşi

Şebnem Bursalı kimdir?

Şebnem Bursalı, 1972 yılında Aydın'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu. 1 yıl TRT'de çalıştı. Daha sonra Sabah Grubuna geçti. 14 yıldır grubun içinde görev yaptıktan sonra Takvim 'in Ankara Temscilciliğine atanan Şebnem Bursalı daha sonra 10 yılı aşkın süre Yeni Asırda hem yazdı hem de Ankara Temsilciliği yaptı. Aynı grubun Yayın Grubu başkanı olarak seçilerek İzmir'e yerleşti. Bursalı, 28. dönem Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekilidir.

Şebnem Bursalı Olayı

Şebnem Bursalı'nın eşi kimdir?

Gazeteci, TV programcısı ve 28. dönem Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili Şebnem Bursalı'nın evliliği ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır.

Müsavat Dervişoğlu kimdir? Müsavat Dervişoğlu kimdir?

Şebnem Bursalı Eşi Kimdir

Şebnem Bursalı ıstakoz olayı nedir?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'ya gidip yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması sosyal medyada tepki çekti. Bursalı'ya her kesimden ağır eleştiriler yapıldı.

Şebnem Bursalı Istakoz

Kaynak: Haber Merkezi