Netflix Türkiye içerik direktörü Pelin Diştaş, görevinden ayrıldı. Bu gelişme sonrası Pelin Diştaş'ın hayatı ile ilgili araştırımalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Pelin Diştaş kimdir? Pelin Diştaş kaç yaşında, nereli? Pelin Diştaş'ın eşi kimdir? Pelin Diştaş'ın dizileri ve filmleri nelerdir?  Pelin Diştaş, Netflix'ten neden ayrıldı'' sorularını aratıyor. Peki, Pelin Diştaş kimdir? Pelin Diştaş kaç yaşında, nereli? Pelin Diştaş'ın eşi kimdir? Pelin Diştaş'ın dizileri ve filmleri nelerdir?  Pelin Diştaş, Netflix'ten neden ayrıldı? İşte tüm merak edilenler...

Pelin Diştaş Nereli

Hande Doğandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Doğandemir'in sevgilisi kim? Hande Doğandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Hande Doğandemir'in sevgilisi kim?

PELİN DİŞTAŞ KİMDİR?

Pelin Diştaş, 1 Ocak 1977'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. 2006 yılından 2010 yılı Temmuz ayına kadar Kanal D'nin Yerli Diziler Direktörü olarak görev yaptı. 2010 yılında Kanal D Genel Yayın Yönetmenliği görevine atandı.

Uzun süre Ay Yapım bünyesinde görev yapan Pelin Diştaş Yaşaroğlu, 2016 yılından itibaren Cesur ve Güzel, Ufak Tefek Cinayetler, Şahin Tepesi, Şahsiyet, Kuzgun, Alev Alev gibi birçok dizinin yapımcılığını üstlendi. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Pelin Diştaş Eşi

PELİN DİŞTAŞ'IN EŞİ KİMDİR?

Pelin Diştaş, Vural Yaşaroğlu'yla evlidir.

Kaynak: Haber Merkezi