Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Türkiye'nin sevilen ses yarışması "O Ses Türkiye," yılbaşı özel programıyla izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. 27 Aralık'ta Maltepe Stüdyosu'nda çekilecek olan özel programın jürisinde, Türkiye'nin önde gelen isimleri bulunacak.

Beyaz

Bu özel gecede jüride yer alacak isimler arasında usta komedyen Beyaz, ünlü oyuncu Meryem Uzerli, pop müziğin sevilen ismi Murat Boz ve Türk müziğinin divası Ebru Gündeş bulunacak. Bu dört isim, yetenekli yarışmacıları değerlendirerek unutulmaz bir geceye imza atacak.

Meryem Uzerli

Yarışmanın renkli ve heyecan dolu atmosferine katkı sağlayacak ünlü isimler arasında ise birbirinden tanınmış simalar dikkat çekiyor. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de sahne alacak isimler arasında Kerem Alışık, Enis Arıkan, Kızılcık Şerbeti'nden Ceren Karakoç, Evrim Alasya, Sarp-Bengi Apak, Mutluyuz film ekibinden İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu, Lohusa film ekibinden Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan ve Hazal Türesan gibi ünlüler yer alacak.

Ebru Gündeş

Survivor All Star 2024 Erkek Eleme Adayı Belli Oldu! Survivor All Star 2024 Erkek Eleme Adayı Belli Oldu!

Ayrıca, 20 ve 26 Aralık tarihlerinde, yarışmacılar Tarık Sezer ve Orkestrası eşliğinde gerçekleştirecekleri ses provasıyla geceye özel hazırlıklarını sürdürecekler.

Dp6 Uil P Y7 Ei Oqrb A M Ig T Q

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, seyirciyi müzikle dolu, eğlenceli bir geceye davet ediyor. Türkiye'nin en ünlü sesleri bu özel programda bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşatacak. Yılbaşı gecesi ekranlara gelecek olan program, izleyicileri büyülemeye ve müzik dolu bir yılbaşı geçirmeye davet ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi