Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların nisan ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki nisan ayında 'başak' burcunu neler bekliyor? Başak burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'başak' burcunu nisan ayında bekleyenler...

NİSAN AYINDA BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

20 Nisan'da karşıt finans evinizde Güneş tutulması gerçekleşiyor. Kısa yollar ve kazançlar sizi mutlu edecek. Akıcı konuşmalarınızla, karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Zihinsel faaliyetlerinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtacaksınız. Karşınızdaki kişiler, bu kadar yoğun bir projeyi nasıl yapılandırarak ortaya çıkardığınıza şaşırabilirler.

Finans gezegeninizin size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. İş yatırımları konusunda hızlı hareket edeceğiniz bir ay olacak. Çevrenizdeki şartları değiştirerek, kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir zaman dilimi içinde olduğunuzu biliyorsunuz. 20 Nisan'da Güneş tutulması sekizinci evinizde gerçekleşiyor. Aşk ortağınızla iş yapıyorsanız ve hoşnut değilseniz işte tam kurtulmanın sırası.

Duygularınızı ve düşüncelerinizi açıkça söylemekte fayda var. Karşınızdaki kişileri incitmekten çekindiğiniz için fikirlerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz. 6 Nisan'da Dolunay, Terazi burcunda gerçekleşiyor. 20 Nisan'da Güneş tutulması Koç burcunda gerçekleşirken Merkür geri hareketine başlıyor. Uranüs, sağlık evinizde ilerliyor. Fazla enerjinin size zarar verebileceğinizi düşünerek dikkatli olmalısınız. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz. Sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz.

Haber Merkezi