Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert", bugün yine şok dolu anlara sahne oldu. Programın stüdyosunda yaşanan dramatik olaylar izleyicileri derinden etkiledi.

Çarpık Iş

Programın konuğu olan Umut Bey, yürek burkan bir hikayeyi izleyicilerle paylaştı. 19 yaşındaki oğlu, 29 yaşındaki üvey annesi Tuğçe ile birlikte kaçarak evden ayrıldı. Bu olay Umut Bey'i derinden sarsarken, stüdyoda bulunanları da şok etti.

Umut Bey'in ifadeleri duyanları adeta dondurdu. İlk eşinden olan oğluyla 2. eşi Tuğçe arasındaki ilişki ve bu kaçış, Umut Bey'in içinde bulunduğu çaresizliği bir kez daha gözler önüne serdi.

Kızılcık Şerbeti 61. bölüm yayınlandı! Kızılcık Şerbeti 61. bölüm yayınlandı!

Kaçak 22

Umut Bey'e kurulan komplo film sahnelerini aratmadı. Eşi tarafından zorla yola gönderilen Baba Umut'un cebine yasaklı madde konuluyor ve polise ihbar ediliyor. Poliste yapılan kontrol sonucu kullanmadığı anlaşıldı ama mahkeme süreci devam ediyor.

Umut Bey'in ilk eşinden olan 2 çocuğu ve Tuğçe'den olan bir kızı bulunuyor. Ancak şu an en büyük endişesi, 8 yaşındaki kızlarının güvenliği. Baba Umut, çaresizce kızlarının ellerinden kurtarılmasını istiyor ve bu konuda yardım bekliyor.

Müge Anlı'nın programında yaşanan bu olay, izleyicileri derinden etkiledi ve geniş yankı buldu. Umut Bey'in gözyaşları arasında dile getirdiği acı sözler, bir kez daha aile içi şiddetin ve sorunların ne denli büyük bir yıkım yarattığını gözler önüne serdi.

Kaçak 33

Olayın ardından, programın takipçileri ve yetkililer, Umut Bey'in yaşadığı zorlu sürece destek olmak ve çocukların güvenliğini sağlamak için adımlar atmaya hazır.

Kaynak: Haber Merkezi